DS1: Genieten met een grote G

De overwinning van vorige week uit bij Atomium was de eerste van de dames met een harsbal. Dat maakte de overwinning extra knap. Harstikke goed dames.

Maar vandaag een volgens de ranglijst nog sterkere tegenstander, United Breda. Maar de dames van René zijn er klaar voor en via Marieke komen we direct op voorsprong. Tot 6-6 gaat het gelijk op. Mede door goals van Vera, Nikki en Yentl. Yvette keept prima en in het tweede kwartier geven de dames extra gas. Goals van Simone, Kim en Maegan en een prima verdediging zorgen voor een comfortabele 13-7 voorsprong bij rust

Na rust blijven de dames geconcentreerd spelen. De voorsprong wordt geleidelijk aan uitgebreid. Voornamelijk doordat Nicole werkelijk alles stopt wat op haar afkomt. Uit de hoek, van de cirkel, van afstand of van 7 meter maakt haar vandaag niet uit. De voorsprong groeit en wanneer ook Idy en Myrthe scoren, staan ook deze week alle speelsters op het scorebord. Het was deze wedstrijd genieten met een grote G voor de aanwezige toeschouwers.

De scheidsrechter fluit bij 25-14 voor het einde van een wedstrijd waarin de dames van René hebben bewezen volledig hoofdklasse waardig te zijn en inmiddels op een keurige 5e plaats staan.

Doelpunten: Nikki 6x, Simone 5x, Marieke , Kim en Yentl 3x, Maegan 2x, Vera, Idy en Myrthe 1x