DS3: Wedstrijdverslag tegen MOK

Vandaag stond om 10 uur MOK op het programma in de Zevenkampse ring.  Dit team is wel blijven hangen bij ons, vanwege de frustratie die hoog oplopen tijdens de wedstrijden die wij tegen hen hebben gespeeld.  Dus belangrijk voor ons was om niet mee te gaan in hun frustraties.

Nou, das niet helemaal gelukt.  Het was een bijzondere wedstrijd, eentje om snel te vergeten.

Maar er zijn ook mooie dingen gebeurd in ons team! Zo stond het tot en met minuut 16 1-1. Daarna liep het redelijk gelijk op met meerdere mooie doelpuntjes van Daan en 1 van Deniz!

In de tweede helft wist Deniz nog twee mooie schoten het doel in te krijgen. Daarnaast hebben wij nog 5 penalty’s mee gekregen, waarvan wij er 1 hebben gescoord (ook een talentje☺️).

Het spel eindigde met een stand van 7 tegen 14 voor MOK.