Even voorstellen

Hee hallo, met mij, met Do, bij deze een korte intro. Waarschijnlijk kennen jullie mij al, maar mocht ik nog nieuw voor je zijn. Ik ben Dominique, team captain van de Dames 3; een ontzettend leuk team waar ik al 6 jaar deel vanuit mag maken. Op het veld ben ik afwisselend te vinden voor een helft als keepster en de andere als midden, maar vooral als degene die onze teamyell het hardste oproept.

Hoi, Mijn naam is Patricia. Ik handbal zo ongeveer vanaf mijn zevende. Inmiddels alweer ruim 25 jaar, met wat tussenstops. Handbal is echt mijn sport en uitlaatklep. Ik heb in verschillende teams gezeten. Van ds1 t/m ds3. Nu speel ik samen met Do in DS3 en heb het daar naar mijn zin. Meestal sta ik linkeropbouw, maar ik ben ook te vinden in het doel.

Sinds afgelopen oktober versterken wij het bestuur als onderdeel van het secretariaat. Voornamelijk houden wij ons op de achtergrond bezig met het oppakken van lopende zaken zoals de WBTR en het herschrijven van bestaande clausules. Op deze manier houden wij de handen van Sander en Danny vrij zodat zij zich volledig kunnen richten op wat het beste is voor de vereniging! Daarnaast zijn we er ook om algemene vragen op te pakken en mee besluiten te nemen in lopende projecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het opknappen van de kantine. Voor het komende seizoen hebben wij als doel gesteld meer jeugdleden te trekken tot Roda. Mocht je hier nog ideeën over hebben? Deel die dan ons via de mail!