DS1: Hellas een maatje te groot

Koploper Hellas komt op bezoek en die winnen hun wedstrijden meestal vrij ruim een mooie testcase dus voor de dames van Rosita. In de eerste 10 minuten wordt gelijke tred gehouden, maar al snel slaat Hellas een gaatje van een paar doelpunten. Ondanks prima verdedigen van Michaela en Idy en een paar fraaie stops van Nicole komt Hellas al voor rust tot 19 goals. Nikki scoort er 7 en Yentl, Simone Kathy en de prima spelende A junior Ilse scoren allen 1x zodat er met 11-19 aan de rust kan worden begonnen.

In de 2e helft doet Roda alles wat het kan om het hogere tempo van Hellas bij te benen en dat lukt vrij aardig. Laura, ook nog A junior , stopt 2 strafworpen en in de aanval blijft Nikki met 6 goals lekker op schot. Simone scoort 3x vanuit de hoek en ook Kim, Floor en Kathy weten een keer het net te vinden.

De wedstrijd wordt met 23-34 afgesloten. Een duidelijk verschil. Hellas was net in alle handbal aspecten een maatje te groot