D2: Hard werken loont!

Vandaag mocht de D2 aantreden tegen Drechtsteden D2. Het werd een hele leuke en spannende wedstrijd voor mij als invalcoach. Waar de D2 normaal de rustige coach Pim aan het roer heeft staan, stond ik deze keer aan het roer en ik schreeuw iets meer.

Dat was voor de D2 ook wel wennen, ook het feit dat ik graag 3-3 speel was toch wel wennen voor de meesten.

Het duurde echt heel lang voor het 1e doelpunt erin lag en er werd mede door het gladde veld toch niet heel veel gescoord. De ruststand van 3-3 was dan ook wel terecht.

In de rust de spelers wat meer uitleg gegeven over posities en samenspel.  2e helft ging inderdaad een stuk beter. Door een paar goede aanvallen konden we uitlopen naar een 8-5 uitslag. Die naar mijn mening ook verdiend was. Het was hard werken voor jullie, maar jullie hebben het gedaan.

Aya: Heel de wedstrijd gekeept, echt heel goed gedaan. Veel ballen eruit gehaald, ga zo door!

Luna: Het was weer hard werken aan de linkerkant, maar je hebt echt je best gedaan, probeer nog meer die hoek op te zoeken.

Kathy: Verdedigend stond je als een huis, probeer aanvallend wat meer in te starten met snelheid.

Veerle: Kleine stuiterbal op de cirkel, eerst vond je het maar niks,  maar tijdens de wedstrijd begon je er echt lol in te krijgen. Blijf voor je kansen gaan!

Israe: Lekkere opbouw speler ben je toch, probeer wat meer rust in je spel te krijgen, dan zal je vaker langs de verdediging komen.

Sara: Het zat je niet mee met die gladde bal. Cirkel is echt nog wennen voor je, bij droog weer zal dit echt makkelijker gaan, let maar op!

Janna: Je hebt niet veel de bal gehad vandaag, zo leek het. Verdedigend stond je goed, vaak zo goed dat je geen aanvaller tegenover je had. Probeer dan mee te schuiven met de opbouw.

AJ: Nou die pijn in je knie, leek op zich wel mee te vallen, al ging je wat meer hinken richting het einde van de wedstrijd.  Het was weer veel rennen en paar mooie doelpogingen gedaan, probeer dat eens met een sprongshot erbij.

Niene: De opdracht was om als slot op de deur te spelen, dat deed je heel goed, al vind je het lastig merk ik, want de drang naar voren is er zeker.  Hou echt je rust als midden!

Jacco: Vanuit de E werd je gevraagd als wissel,  je hebt lekker kunnen laten zien waar je goed in bent, doelpunten scoren. Ga zo door met lekker spelen en blijf plezier in het spelletje houden, dan kunnen er leuke dingen gebeuren.