Meiden B: Krijgen te weinig

Vandaag de beladen wedstrijd uit tegen de Meeuwen. Op voorhand een wedstrijd waar we gespannen over waren. Resultaten in het verleden bieden geen garantie.

We wisten dat we vanaf het begin aan moesten pakken en druk zetten en dat de verdediging stug was om tegen te spelen. Ook zuiver gooien om de hoekjes op te zoeken.

De zenuwen speelde te veel parten in de eerste helft. We gooiden te snel en niet zuiver genoeg. 5-2 met de rust.

In de rust aangeven dat we nu de schroom achter ons moesten laten en feller aan moesten vallen.

Gelukkig pakte dat goed uit. Onder aanvoering van Fleur werd er meer druk gezet en werden de gaten gevonden. Op zulke momenten krijg je ook meer vleugels. Aan het eind werd het echter te spannend. Brenda was moeilijk te passeren in de goal en de verdediging sloot goed. Met nog 2 minuten te spelen werd de druk voor sommige te groot. We hadden een doelpunt voorsprong met 2 minuten te spelen. In deze tijd dekte we 2 maal niet goed uit en met nog 5 seconden te spelen maakte de Meeuwen de winnende treffer.

Goed gespeeld en veel te weinig gekregen. Wel 8 doelpunten gemaakt, waarin we laten zien dat we meer in huis hebben dan we hebben wisten.

Meiden blijf met z’n allen trainen en zo samen spelen. Ik voel de vooruitgang en zeker de mogelijkheden.

Voor de statistici: Vera: 2 Noël: 2 en Fleur 4.

p.s. de 2e helft hebben we overtuigend gewonnen!! (4-6)

Hopelijk hebben we anderen enthousiast gemaakt om gezellig bij ons te komen.