F-Team: Eerste wedstrijd, zijn we nog in de vakantie stemming?

29 augustus – Welkom terug van de vakantie. Dit is jullie eerste wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Twist (HWC) uit Schiedam. Gelukkig hebben we 2x kunnen trainen voor deze wedstrijd en hebben we hulp gekregen van een ervaren speelster, Vera komt ons dit seizoen ondersteunen.

Het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten, F team kom maar buiten spelen. Onze spelers zijn er klaar voor, maar is de tegenstander er ook klaar voor? Of we een kwartiertje eerder konden beginnen zodat Twist met een volledig team kon spelen, één van de invalsters moest ook nog een wedstrijd voetballen.

De ouders, de scheidrechter zijn er klaar voor, maar zijn de coaches er ook klaar voor.

Fluitsignaal klinkt en we gaan van start, het is even wennen maar we weten weer waar de bal heen moet. Guido scoort de eerste en zet gelijk de toon voor de rest van de wedstrijd.

Eerste helft is gedaan en we staan voor met 4 – 0, maar hoe gaat de tweede helft worden. In het vorig seizoen hadden was dat een uitdaging.

Tweede helft gaat beginnen na een lekker bekertje fris en een goed woordje van de beide coaches. Helaas komt Twist sterk opzetten en scoort 3x achter elkaar, zakken we toch terug naar vorig seizoen?

Door een slimme keeper wissel komt er ook wisseling in de doelpunten, Roda scoort er nog eens 2 bij.

Voor de statistieken:

Guido: 3

River: 2

Tessa: 1

Door goede samenwerking en sterke verdediging hebben jullie de eerste wedstrijd gewonnen eindstand 6 – 3.

Het is geweldig om jullie zo te zien spelen.