Dames Recreanten: Roda – Savosa

Jaja, ook de dames recreanten zijn weer begonnen met de competitie. Vorige week woensdag mochten ze op eigen veld het opnemen tegen Savosa. Doordat aan het eind van het seizoen Antoinette en Ruth gestopt zijn bij de recreanten is de selectie iets kleiner geworden. Daarnaast heeft het team ook te kampen met blessures (Margreet, Danielle en Jeanette) en hierdoor was de selectie wel erg klein geworden. Gelukkig waren Nathalie, Karin en Ruth bereidt om het team te komen versterken en was de inschrijving van Wieneke op tijd binnen zodat het team toch nog over 2 wissels kon beschikken.

De dames gingen voortvarend van start en Savosa had duidelijk moeite om door de goede verdediging van Roda door te breken. Door een paar mooie doelpunten kwam Roda op een kleine voorsprong. Er werd een leuke 1e helft gespeeld door beidde teams en roda wist tot de rust de kleine voorsprong vast te houden.

In de 2e helft kwam savosa wat beter in de wedstrijd, ging bij Roda de conditie een beetje meespelen en had de keepster van Savosa het iets makkelijker om de schoten van Roda te weren  waardoor Savosa op gelijke hoogte wist te komen. Vlak voor tijd was het dan ook Savosa die een kleine voorsprong wist te nemen ( 7-8) Er was niet genoeg tijd meer om de stand weer gelijk te trekken, de 7-8 was dan ook de stand die op het eind van de wedstrijd op het scorebord stond.

Al met al was het een zeer leuke en sportieve wedstrijd en er waren zeker leuke acties te zien. Dames, bedankt voor jullie inzet en we gaan er lekker hard tegen aan met de trainingen 🙂

De eerstvolgende wedstrijd gaat niet door dus we kunnen lekker 2 weken voluit trainen.