E2: Goede samenwerking

Vanochtend waren de kids al heel goed, onder leiding van Meine, aan het warmlopen terwijl ik aankwam. Ook goed de keeper warm gegooid. Daarna tijd voor een praatje. Afgesproken in de verdediging allemaal 1 iemand te verdedigen en daarbij te blijven zoveel mogelijk. Zodat de tegenstander weinig ruimte zou krijgen om richting het doel te gaan. In de aanval goed rondspelen en de ruimte zoeken om door te gaan.

Vandaag waren Scout en Talitha er niet, maar gelukkig kregen we steun van Méoni.

Na het begroeten mochten de kids aan de slag. En wat zag het er goed uit! De kinderen hielden de verdediging super goed dicht, verdedigden goed op de bal, waardoor Tiffany weinig ballen kreeg. Toch bleef ze goed gefocust.

In de aanval werd er na samenspelen al snel de ruimte gezocht en gevonden. Hierdoor vond Angelina al snel het doel na een mooie passeerbeweging. Daarna volgden Joelle en Noa ook. Mooi schoten op het doel, wat resulteerden in doelpunten. Er werd goed bewogen in de aanval, goed rondgespeeld. Waardoor ook Méoni zijn kansen kreeg en mooie doelpunten maakte.

Tiffany heeft alle ballen gestopt in de eerste helft, waardoor de ruststand 11-0 was.

In de rust veel positiviteit voor de kids, afgesproken dat we gaan proberen de kids te laten scoren die nog niet hebben gescoord, daarbij goed rondspelen. In de verdediging proberen de focus te blijven houden. We merkten dat de tegenpartij ook weer met frisse moed begon, ze waren feller in de verdediging waardoor we er minder makkelijk langs kwamen. Toch werd de bal nog goed rondgespeeld, en waren de kansjes er ook. Evrim die veel ruimte kreeg en een mooie bal op het doel schoot, die precies voorlangs ging. Anoek die ook een paar keer goed op doel gooide. Angelina stond goed te keepen en had een paar mooie stops. De kids van de tegenpartij maakten 1 mooi doelpunt. Ook wij scoorden nog 1 doelpunt. Dit bracht de eindstand op 12-1 voor Roda.

Wat waren wij trots! De kids hebben hard gewerkt en goed samenspel laten zien.