F-Team: We treffen de Treffers

Zaterdagmorgen, de kans op regen is aanwezig, maar beperkt zich tot ……..

Op weg naar Krimpen a/d IJssel om tegen de Treffers te spelen. Het is droog en we zien een waterig zonnetje.

Onderweg een onverwachte obstakel, de palen op de rotonde richting Krimpen worden geverfd. Gevolg: een file veroorzaakt door verkeersregelaars. Gelukkig zijn we vroeg genoeg vertrokken.

We treffen de Treffers bij hun thuishonk. Dat is de eerste keer voor dit F-Team, We hebben ze wel al twee keer eerder getroffen, eerste keer tijdens een toernooi in Breda en de tweede keer bij Roda thuis, beide keren verloren.

De vorige wedstrijd van de Treffers was tegen Twist en wisten deze te winnen met 20 tegen 0. Wij hebben ook gespeeld tegen Twist (1e wedstrijd net na de vakantie) en wonnen toen met 6 tegen 3. De Treffers is een team met dispensatie spelers, we gaan het zien.

Gelukkig het team is compleet en we hebben bezoek van onze nieuwste aanwinst Jinthe, volgende week speelt ze mee in de wedstrijd thuis tegen Atomium’61.

Omkleden en warmlopen, gooien, grapjes maken. We zijn er klaar voor.

De wedstrijd is nog geen 2 minuten bezig en het begint flink te regenen, waarom hier en nu. Gelukkig zijn de ouders er op voorbereidt en hebben paraplu’s en een deken bij zich voor de reservespelers.

Roda begint goed en laat zien dat er niet met ze gespot mag worden. Er wordt goed verdedigd en aangevallen. Na het eerste doelpunt van Roda wordt er van keeper gewisseld bij de Treffers en deze blijft voor de rest van de wedstrijd vliegende keeper.

Ze zijn dus geschrokken van onze kunsten. Guido, onze vliegende keeper, heeft het zwaar ondanks onze verdediging, maar weet menig schot tegen te houden: ruststand 3-2.

Gelukkig is het na de rust droog geworden.

De verdediging staat als een huis en weten menig aanval tegen te houden. Onze aanvallen omzeilen de verdediging van de Treffers, maar stuiten constant op de keeper.

Bij de training toch een paar pionnen in het doel plaatsen waar ze op moeten gaan gooien.

Gelukkig vallen we niet terug in onze acties of verdediging en blijven doorgaan.

Helaas mocht het niet helpen en verliezen we met 5-3, één ding weet ik wel; de Treffers hebben het niet cadeau gekregen.

Even voor de statistieken:
Guido: 1
Ilse: 1
River: 1

Top gespeeld!!

Jullie Coach