DS2 : De Meeuwen 1 – Roda 2

Na 2 weken geen wedstrijd te hebben gehad mochten we dit weekend eindelijk weer lekker spelen. De Meeuwen waren onze tegenstanders voor vandaag. Het was echt heerlijk weer om te handballen en we hadden er zin in. Helaas waren we niet compleet maar Patricia en Rosalie van de Dames Recreanten kwamen ons versterken waardoor we uiteindelijk toch nog 1 wissel hadden. Toos was er gelukkig ook weer bij om ons vanaf de bank te coachen en te steunen.

Enthousiast begonnen we aan de wedstrijd en er werd lekker rondgespeeld.  De Meeuwen kwamen op een 2-0 voorsprong maar Maaike wist de aansluitingstreffer te maken. In het begin liep de score gelijk op en het was duidelijk dat de Meeuwen de punten niet zo maar cadeau zou krijgen. Toch wist onze tegenstander met een kleine voorsprong (7-4) de rust in te gaan.

In de 2e helft nam Patricia de plek in het doel in en vol goede moed gingen we weer van start. In de aanval werd er wat meer bewogen, de verdediging zat ook goed in elkaar en Patries stond heerlijk te keepen waardoor er  een leuke 2e helft werd gespeeld. Er werd af en toe ook een wissel ingezet en er is zelfs een keer uit gescoord. In de 2e helft was de stand met 7-5 weer in het voordeel van de Meeuwen waardoor de eindstand op 14-9 werd bepaald.

De doelpuntmakers waren : Arjenne, Maaike, Rosalie en Marian.  Iedereen heeft super verdedigd, er was veel inzet en enthousiasme en de eerste punten zullen niet lang meer op zich laten wachten.

Rosalie en Patries ontzettend bedankt voor het meespelen! We zijn echt super blij met jullie hulp!

Toos heel erg bedankt voor het coachen, we zijn erg blij dat je ons wilt helpen! We hebben echt heel veel aan je aanwijzingen en je steun vanaf de bank!

Aanstaande woensdag is er geen trainen i.v.m. de thuiswedstrijd van de Dames Recreanten. Vrijdag is er weer wel trainen!