E2: Overwinning in het zonnetje

Vanochtend mochten we tegen HVOS een wedstrijd spelen. Ook deze wedstrijd waren we compleet. Dus dat was super fijn. Na het omkleden alvast goed warm gelopen, met elkaar wat oefeningen gedaan, onze keepster warm gegooid en nog even oefenen met op doel gooien.

Al snel kon de wedstrijd beginnen. De meiden lieten heel goed zien wat ze geleerd hadden. Aanvallend werd er goed rondgespeeld, de ruimte gezocht, schijnbewegingen gemaakt en meiden die vrij stonden werden regelmatig goed gezien. Wat resulteerde in mooie doelpunten. Wanneer HVOS in de aanval was werd er actief verdedigd, soms was het lastig, want regelmatig stonden de kids op een kluitje, dan was het lastig te zien wie je aan het verdedigen was. Maar al met al stond de verdediging heel goed, onze keepster had een paar keer hele mooie reddingen gedaan. Waardoor HVOS de eerste helft niet tot scoren kwam. En de rust stand 6-0 was.

In de rust afgesproken dit vast te houden, nog iets meer gefocust in de verdediging ook al was het soms lastig te zien wie je moest verdedigen. En in de aanval vanaf afstand ook een sprongschot proberen te maken. Goed kijken wie er vrij stond.

In de tweede helft ook weer super gespeeld. De meiden letten goed op elkaar zowel in de aanval als in de verdediging. Iedereen heeft op het doel geschoten en zo zn kansen proberen te pakken. Ook waren er in de tweede helft weer mooie passeerbewegingen en goede schoten op doel die resulteerden in doelpunten. De tegenpartij kwam er af en toe wel langs en had duidelijk de opdracht gekregen om laag te schieten, waardoor onze keepster een paar mooie reddingen moest maken. Uiteindelijk wist de kids van HVOS 1 keer te scoren.
De meiden hebben heel hard gewerkt! Super gedaan!

De eindstand kwam uit op 13-1