Meiden B – TOGB uit

Zondag ochtend. Op tijd verzamelen in Berkel. Door de mist de polder in. Een crimi zou hier goed thuis horen. Een onderdeel van deze crimi is dat Vera en Fleur niet konden en we tegen TOBG moesten spelen. Deze meiden staan bovenaan en zijn erg op elkaar ingespeeld. Wat erg fijn was, dat Lisanne ook vroeg wilde opstaan en ons wilde helpen om toch een wissel te hebben. Wat ben je een topper, bedankt!

Opdracht: hard werken en proberen de schade te beperken. Ik had niet het idee dat we hiervan konden winnen. Dat was ook zo. Deze meiden trainen al enkele jaren met elkaar en zijn snel, dynamisch en erg op elkaar ingespeeld. De eerste aanvallen konden we goed meekomen. Stonden zelfs voor. (0-1 en 1-2 met 2 maal demi Pi). Daarna ging de tegenstander een open verdediging spelen. Liepen break-outs en voerden het tempo op. Aangezien we wel ruimte kregen moesten we op individuele kracht erdoor heen te komen, wat niet lukte. TOGB speelde een goed spel handbal.

In de rust aangegeven waar hard aan gewerkt moest worden, beter sluiten en nog beter praten. Dat lukte pas na de 5e aanval, de schade was toen al gedaan. Blijft als conclusie, dat we afspreken vaker te komen trainen en harder te gaan werken. Nog en wedstrijd in de buitenlucht (zaterdag om 9.15 uur!!) en daarna gaan we de zaal in.

TOGB, een prima op elkaar ingespeelde ploeg, welke een mooi strak spelletje handbal konden spelen.

Lisanne Bedankt voor je inzet.

Woensdag gaan we als team kijken bij het Nederlands Team, welke een kwalificatie spelen in het topsportcentrum. Neem allemaal je blocnote mee om ideeën op te schrijven.

Marcel