C-Boys: Twee vliegen in één klap

De C-Boys beginnen een beetje in vorm te raken. Nog niet alle puntjes staan op de i, maar duidelijk mag zijn dat er in dit seizoen allemaal muntjes gaan vallen. En dat zullen er veel zijn.

Voor het eerste deel van het veldseizoen sluiten we getrouw af met zo’n groep “beginners” door wederom de o-zo beruchte tweede plaats binnen te halen. Iets wat in het zaalseizoen beduidend minder gemakkelijk zal zijn als nu.

Dat was de eerste vlieg die binnen was, ware het niet dat we ons enige D-spelertje nog even tot scoren moesten zien te krijgen. Ja, dat heb je heel goed ge! Daan!

Er was weer een ruime stand behaald waardoor we volop aan de bak konden om Daan aan het scoren te krijgen. En ditmaal, ach doe eens gek. We zetten hem op de opbouw en waarachtig, het doelpunt valt!

Met een ruime eindstand van 12-27 vond de scheidsrechter het een compliment waard voor de sportieve wijze waarop met elkaar gespeeld werd. “Ook niet iets wat je elke dag meemaakt” zei hij.

Tja, dat klopt… De laatste tijd begint duidelijk te worden dat positief coachen goed bijdraagt in de sportiviteit, maar het levert alleen geen moer op (ja,… tweede…)

Daar gaat dus rap een eind aan komen, want dit seizoen willen we op zijn minst nog een keer met taart gooien naar elkaar.

Het roer gaat dus om tijdens de trainingen! Vervelend doen = halve wedstrijd zitten, niet op komen dagen zonder afmelden = halve wedstrijd zitten, niet opletten of met een ander kwekken tijdens een uitleg = halve wedstrijd zitten, niet… Ow wacht… Straks geen spelers meer… XD

Guppen, blijf gefocust voor dat zaalseizoen. Nog een week buiten trainen, een week herfstvakantie en dan meteen de zaal in voor een wedstrijd tegen… Ventura!

Even kijken of we de stand iets dichter bij elkaar kunnen brengen dan de vorige keer!