D- Girls: De laatste veldwedstrijd

Ook bij de laatste wedstrijd hadden we heerlijk weer, een beetje fris maar onder een heerlijk zonnetje merkte je daar niks van. Helaas waren we weer niet compleet maar konden we gelukkig weer lenen uit het E team waardoor we toch nog een wissel hadden.

DWS begon met een verre 3-3 verdediging , de meiden moesten hier even aan wennen en de 1e helft begon ietwat chaotisch. Mede hierdoor had Roda ietwat balverlies en kwamen ze niet heel gemakkelijk bij het doel van de tegenstander. In tegenstelling tot sommige andere tegenstanders is DWS zelf ook beweeglijk, lekker fel in de verdediging waardoor er een leuke wedstrijd gespeeld werd. De stand ging dan ook de gehele 1e helft gelijk op. De beidde teams waren zeer zeker aan elkaar gewaagd.

De ruststand van 7-7 gaf dan zeer zeker ook heel goed de verhoudingen in het veld weer. Maar in de rust uiteraard de meiden er op gewezen dat ze deze wedstrijd makkelijk konden winnen en dat ze de wedstrijd met 5 punten verschil winnend konden afsluiten. De meiden zelf hadden er zin in en in het begin van de 2e helft kon Roda makkelijk op een voorsprong komen van 4 doelpunten. Na een doelpunt van DWS maakte Roda er weer 2  zodoende stond er halverwege de 2e helft het verschil van 5 doelpunten op het scorebord: 8-13. Maar DWS vocht zich terug in de wedstrijd. DWS is ook gewoon een leuk handballend team die zeer zeker niet opgaven en wederom ontspon zich een spannende maar aantrekkelijke wedstrijd waarin een beetje om en om gescoord werd. Bij een stand van 14-17 klonk het eindsignaal en ook de laatste wedstrijd kon winnend worden afgesloten. Over 2 weken is de 1e zaalwedstrijd. En voor die tijd blijven we nog even lekker buiten trainen.

Meiden, echt allemaal een hele goede wedstrijd gespeeld!! Bedankt voor de leuke wedstrijd en jullie inzet bij de trainingen en de wedstrijden. Op naar een leuk zaalseizoen!