E2: Kampioenen

2015-10-11 E2 03

Dit weekend mochten wij onze laatste veldwedstrijd op zondag spelen, en wel helemaal in Maassluis bij Unitas. Oja zij zijn ook oranje, oeps niet aan gedacht, maar gelukkig hadden ze bij Unitas hele fijne hesjes. We waren compleet en goed op tijd. Dus tijd voor een goede warming-up, Evrim onze jongste speelster wilde wel de aanvoerster zijn, dus leidde zij ook de warming-up. Voor de wedstrijd onze keepster Angelina nog ingegooid, en geoefend met passeren. In een lekker zonnetje kon de wedstrijd beginnen.

De meiden gingen lekker actief en geconcentreerd van start. Er werd goed rondgespeeld en iedereen kreeg hierdoor regelmatig de bal. Evrim was de eerste die het doel van de tegenstander wist te vinden met een mooi doelpunt, goed vrij gelopen op de cirkel. In de verdediging werd er niet veel ruimte weggegeven, en mocht de tegenstander er langs komen stond daar Angelina een super wedstrijd te keepen. Al snel volgden er van onze kant meer doelpunten en het leuke was dat dit allemaal verschillende speelsters waren:

Noa (heel goed op dreef, je durfde door te gaan)

Joelle (je speelde heel goed samen, waardoor anderen mooie kansen kregen)

Tiffany (leuk om te zien dat je de cirkel opzocht en door durfde te gaan)

Anoek (ballen met een stuitje langs de paal, onhoudbaar voor de keepster)

Talitha (van afstand kan je echt mooie sprongschoten maken)

Ook Scout heeft een paar mooie ballen op het doel gegooid, die helaas net door de keepster gehouden werden.

Na de rust gingen de meiden op dezelfde manier verder, ze bleven goed geconcentreerd in de aanval, waardoor er nog mooie doelpunten vielen. En regelmatig werd de bal onderschept waardoor er mooie breaks gelopen werden.

Uiteindelijke eindstand 18-0

Yeah! De meiden hebben door super goede teamspirit, hun enthousiasme en hun positiviteit alle wedstrijden gewonnen dit veldseizoen, dus het zijn echt Kampioenen.

Dit uitgebreid gevierd na de wedstrijd met mooie medailles, een beker en heerlijke taart! Ben super trots op deze meiden, wat ze neer hebben weten te zetten.

2015-10-11 E2 02

2015-10-11 E2 01