Indus ’67 DS2 – Roda ’71 DS2

De wedstrijd van afgelopen zondag ging niet bepaald naar tevredenheid. Het was zelfs de slechtste van alle wedstrijden tot nu toe. Die hadden we dan wel allemaal verloren, maar we hadden daar iedere keer een goed gevoel over omdat we goed verdedigden waardoor de doelpunten niet om onze oren vlogen. In de wedstrijd tegen Indus gebeurde dit helaas wel. De een na de andere bal ging in ons doel en ook waren we slordig met gooien en vangen, wat leidde tot veel onnodig balverlies. Dit hadden we juist flink verbeterd de laatste tijd. Het moeizame verdedigen was ook te danken aan Indus zelf die veel varieerde in de aanval waardoor wij in de war raakten. Dit bij elkaar resulteerde in aardig wat frustratie die in de rust tot uiting kwam. In de tweede helft lukt het ons enigszins te herpakken waardoor Indus minder scoorde en wij wat meer. Eindstand: 21-10 (onze hoogste aantal doelpunten tot nu toe, dat was dan weer best goed)