C-Boys: Warming up voor een spetterend zaalseizoen

Ergens diep gravend in de meer dan 240 verslagen die op deze website staan van alle teams die ik ondertussen heb gehad, zal vast nog wel iets gerept worden over ongunstige situaties bij de aanvang van een wedstrijd.

Nou, dit was er weer eentje volgens het boekje “How NOT to begin”.

Sportcentrum Papendrecht was toch lastiger te vinden dan we op eerste moment hadden gedacht. Het adres via Internet klopte niet. Maar gek genoeg; waar de één in een industrieterrein belandde, kwam de ander meteen op de juiste locatie aan.

Oeps, de nieuwe telefoon had nog geen Sportlinked App, snel installeren en dan het juiste adres vinden. Echter door allerlei omleidingen en wegonderhoud, was het nog steeds niet eenvoudig.

En je voelt hem al aankomen, de laatste die het uiteindelijk heeft kunnen vinden was ook degene met de shirts.

Snel omkleden, over twee minuten begint de wedstrijd!

In de 7 keer dat ik dit mocht meemaken heeft het 6 keer geresulteerd in een matige wedstrijd die altijd verloren werd.

Juist DES ’72 was vandaag de nieuwe onbekende tegenstander in de poule, en voor de rest weten we wat we kunnen verwachten…

Hou het hoofd koel, ondanks een herfstvakantie, geen trainingen en het ontbreken van Stan en Dylan moeten we gewoon ons best doen en alles geven wat we kunnen geven.

DES ’72 blijkt een zeer jong team te zijn wat net is overgekomen vanuit de D-jeugd. En het grappige is dat sommige spelers van ons lof spraken over de wijze van de inzet en spelkwaliteit van de tegenstander. Tel er per persoon 15kg bij op en een jaar meer ervaring en dat zou het zomaar een hele andere wedstrijd kunnen worden.

DES ’72 kampte net als ons met een keepersprobleem, echter waren zij niet in staat iemand te vinden die het aandurfde in het doel te staan. En daar kwam dan ook het verzoek of het mogelijk zou zijn om de keepster van hun meiden C team te laten keepen.

Tja,… Even voorleggen aan de jongens (het antwoord kon ik wel raden, dus zei bij voorbaat al ja)

En zo geschiedde. Om een slecht voorbereidde wedstrijd in te gaan gewoon nog een schepje “anders dan anders” erboven op doen!

Het voelde nog wat onwennig, maar uiteindelijk kwam Roda ’71 redelijk op stoom.

En met redelijk bedoelen we: IEDEREEN HEEFT GESCOORD!

Zo’n wedstrijd direct in het begin van het zaalseizoen neerzetten met 11-26 winst, is een goed teken. Maar, ga niet naast je schoenen lopen met de gedachten dat we de rest ook wel even winnen omdat we weten wie de tegenstanders zijn.

Ergens in mijn 240 verslagen staat nog een soortgelijke situatie waarmee een Jongens B-team ooit een mogelijk kampioenschap heeft verspeeld…!

Wil je kampioen worden?

klapp

 

Luisteren en volle mep aandacht bij de trainingen!

Tot maandag guppen!

De Coach