D-girls: Als een team!

2015-10-31 D

De 2e zaalwedstrijd mochten de meiden aantreden in de Zadkine tegen Twist. Laila en Ruby kunnen vanwege hun gezondheid allebei nog niet meedoen maar waren allebei aanwezig om het team te steunen en aan te moedigen. Joelle en Talitha kwamen het team weer helpen in het veld zodat we toch een compleet team hadden.

Voor de wedstrijd was het al duidelijk: de meiden hadden er zin in en waren zeer gedreven om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Het was Twist die de score opende maar Lieke die gaf daar gelijk een antwoord op door de bal vanaf de achterlijn in het doel te knallen. En wat was het een mooi doelpunt: hard binnenkant paal. Wow!

De meiden gaven geen kans meer weg, ze stonden allemaal als een team te verdedigen en er was geen doorkomen aan voor de tegenstander. 1x wist Twist deze helft nog te scoren door een penalty mooi in de lage hoek te gooien. Maar verder dan dat ene doelpunt kwamen ze niet. In de aanval liep het ook lekker en er zaten echt leuke aanvallen en doelpunten bij. zodoende konden we gaan rusten met een 6-2 stand.

De 2e helft gaf een zelfde beeld, er werd lekker en vrijuit gespeeld en de verdediging stond wederom als een huis. Mooie doelpunten, goede samenwerking met Nina op de cirkel en de meiden lieten zien dat ze er constant voor bleven gaan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Talitha waardoor een 16-5 eindstand werd bereikt. Mijn complimenten voor het gehele team, wat werd er goed gewerkt en vooral samen gewerkt. Super, meiden!

Danique: Mooie reddingen weer waaronder een penalty er lekker uit geknald. Top meid, blijf zo doorgaan!

Nina: Op de cirkel ben je niet te houden. 7 doelpunten vandaag! Ook even op de opbouw gestaan en dat ging je ook goed af!! Verdedigend sterk. Goed gedaan!

Lieke: Je eerste doelpunt was van wereldklasse maar ook je andere doelpunten waren mooi en leuk om te zien. Hard gewerkt in de verdediging! Regelmatig de ballen onderschept. Je ziet precies of jezelf door kan gaan en je geeft mooie pases naar de anderen. Top gedaan!

Otte: Je hebt ook deze wedstrijd weer kei hard gewerkt, zowel aanvallend als verdedigend! Wederom mooie doelpunten gemaakt, jij hebt echt een lekker schot! Goed gedaan!

Odessa: jij krijgt altijd de taak in de verdediging om de sterkste tegenstander uit te schakelen en telkens opnieuw bewijs jij dat jij dat als geen ander kan. Ze worden elke keer uit de wedstrijd gespeeld! Goed hoor. In de aanval moet jij echt meer voor je eigen kansen gaan. Je hebt een goede schijnbeweging, je bent snel en je gooit de ballen er makkelijk in. Een mooi doelpunt gemaakt maar ga meer voor je eigen kansen! Top gedaan!

Lisanne: Ook voor jou geld: ga meer voor je eigen kansen, je hebt zo’n goed schot maar ook een hele goede schijnbeweging. Je hebt een sterke wedstrijd gespeeld, een mooi doelpunt gemaakt en een paar keer goed de bal onderschept! Goed gedaan!

Katie: Je was deze week ziek , eigenlijk nog niet helemaal lekker maar je wilde je wedstrijd spelen. En wat zijn we daar blij mee. Verdedigend sterk en weer een prachtig doelpunt gemaakt. Je maakt erg grote sprongen vooruit dit seizoen! Ga zo door! Top gedaan!

Talitha: Je eerste doelpunt bij de D meiden. Super!!  fijn dat je ons elke keer weer wilt helpen! we zijn er echt blij mee! Verdedigend durf je ook steeds meer aan te pakken! Top gedaan!

Joëlle: Ook jij was niet helemaal fit, maar wilde de wedstrijd spelen. Respect voor je doorzettingsvermogen en we zijn echt super blij met je hulp!! Verdedigend sterk en aanvallend laat je ook goede dingen zien! Top gedaan!

Laila: Echt fijn dat je er ook vandaag weer bij was om het team te steunen en vanaf de bank aan te moedigen! Je positiviteit op de bank helpt de meiden zeker! Jij laat zien wat teamgeest inhoudt! Super! We hopen met zijn allen dat je in januari weer kan gaan handballen! Beterschap!!

Ruby: Super fijn om jou weer te zien!! fijn dat jij er ook weer bij was vandaag! Heel veel sterkte en beterschap! We hopen dat jouw gezondheid het weer snel toelaat dat je weer kan handballen!! Dikke knuffel van ons allemaal!