HS1: Oliveo

Zondag 1 november stond voor de heren 1 van Roda’71 de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen op het programma. Waar het publiek voor de wedstrijd werd getrakteerd op een riante overwinning van de dames 1, bleef dit bij de heren 1 helaas uit. Wel schotelden de heren van Roda het publiek een erg spannende partij voor.

Oliveo had een erg taaie ploeg, waardoor het in de aanval lastig was er doorheen te komen. Hierdoor moesten de heren van Roda het vooral hebben van snelheid. Vanaf het begin liep het echter erg stroef, de heren van Roda kwamen nauwelijks door de verdediging van Oliveo heen. Gelukkig mistte Oliveo daarentegen ook veel kansen, waardoor de rust ingegaan werd met een 9-8 stand in het voordeel van Oliveo. De tweede helft mondde uit in een klassieke vechtstrijd. Beide teams streden voor iedere meter, en het spel golfde op en neer. Hoewel het beste niveau niet gehaald werd, zaten er bij vlagen wel leuke aanvallen tussen. De heren van Oliveo waren desondanks degenen die aan het langste eind trokken: 18-20 in het voordeel van hen.

Volgende week om 17:15 de uitwedstrijd tegen Ventura, op naar de eerste twee punten!