E2: Trots op deze kanjers

Zaterdag mochten we in de Zadkine aantreden tegen TOGB E4. Een team wat we nog niet kenden en net gestart was met handballen. Doordat er bij de D-girls veel zieken en blessures waren ging Joelle met de D mee. Super fijn dat je hun wilde helpen, ondanks dat je hierdoor onze eigen wedstrijd moest missen.

Na een goede warming-up en lekker de tijd genomen om onze keepster warm te gooien kon de wedstrijd beginnen. De meiden aangemoedigd om gefocust te zijn in zowel de aanval als de verdediging, en van daaruit met elkaar een leuke wedstrijd te spelen.

In de eerste aanvallen werd goed de ruimte gezocht en waren er mooie kansen om op het doel te schieten. Wat ook resulteerde in een paar mooie doelpunten. Er werd goed op de bal verdedigd, waardoor de tegenstander in de eerste helft maar 1 keer kon scoren. Ruststand was hierdoor 6-1.

Een kort positief praatje, de meiden waren super goed bezig. Als tip meegegeven om nog iets meer te passeren en van daaruit op het doel te schieten.

De tweede helft verliep heel sterk er werd heel goed verdedigd, en regelmatig werd de bal onderschept en de break hiermee in gezet, wat resulteerde in mooie doelpunten. Ook werden de aanvallen goed opgezet, iedereen kreeg de bal en daarmee ook de ruimte om op het doel te schieten. De uiteindelijke eindstand was 16-2.

Tiffany: In de eerste helft opende je de score, goed om te zien dat je steeds meer doelgericht wordt. In de tweede helft ook weer heel sterk gekeept.

Anoek: Voor jou ook weer twee mooie doelpunten. In de tweede helft mogen oefenen in de opbouw, in de verdediging was dat af en toe wat lastig, maar al doende leer je!

Talitha: Hard gewerkt in de verdediging, mooie breaks gelopen en ook mooie doelpunten gemaakt.

Noa: In de verdediging heb je steeds beter het overzicht, en daarbij coach je anderen ook goed, super hoor! Ook weer je doelpuntjes meegepakt.

Scout: In de verdediging wordt je steeds feller en alerter, je durft ook echt voor de bal te gaan. Twee mooie kansen gehad die helaas net naast ging, blijf schieten, want je kan het!

Angelina: In de eerste helft super gekeept. In de tweede helft sterk verdedigd, regelmatig de bal onderschept. En je hebt laten zien hoe sterk je in passeren en daarna afronden bent.

Evrim: In de aanval liep je vaak heel goed vrij en kreeg je dan ook regelmatig goed de bal aangespeeld. Goed op het doel gegooid, helaas net geen doelpunt. In de verdediging goed alert op de bal verdedigd.

Joëlle: Nogmaals bedankt dat je de D wilde helpen, hoorde dat je daar goed je mannetje stond!