E2: Op volle kracht!

Vanochtend mochten we spelen tegen Conventus. Op het veld hadden we ook al tegen deze kids gespeeld. Na een korte wedstrijdvoorbereiding konden we starten. Met 1 wissel op de bank was ons team compleet.

De meiden gingen goed gefocust aan de slag. Hielden de verdediging goed dicht en Tiffany hield een paar mooie ballen. We kregen een paar mooie kansen die net niet het doel raakten. Totdat Talitha de 1-0 maakte. Al snel daarna volgden ook Angelina en Joelle. Op het eind van de tweede helft maakte Conventus ook nog een doelpunt. Waardoor we met 5-1 de rust ingingen.

In de rust gezegd dat de meiden heel goed aan het verdedigden waren, maar dat ik wel wat miste aan pit in de omschakeling. Dus bij het veroveren van de bal met z’n allen naar voren in tempo. Niet de bal terugspelen naar achteren maar juist naar voren en met z’n allen mee rennen.

En de meiden luisteren altijd erg goed, zo nu ook. Ze gingen in de aanval sneller naar voren, waardoor de aanvallen ook beweeglijker werden en meer de ruimte werd gezocht in de aanval. Super om het inzicht te zien waar de meiden deze tweede helft mee speelden. Dit resulteerde in mooie breaks en mooie aanvallen die uitmonden in doelpunten. Zowel Joelle, Talitha, Noa en Tiffany maakten mooie doelpunten. Maar ook Scout en Anoek zochten goed de ruimte en werden goed aangespeeld, waardoor ze ook mooie ballen op het doel konden gooien. Dat is het leuke van deze meiden, ze werken echt als een team en gaan ervoor als een team. Angelina heeft prima gekeept de tweede helft.

‘s Avonds hadden we met dit leuke team nog een sinterklaasspel met een dobbelsteen en een heleboel leuke kadootjes. Alle meiden waren aanwezig, dus een super leuke Team Activiteit. Iedereen ging met leuke kadootjes naar huis.