F-Team: Nieuwe aanwinst F-Team

Tussen het verslag van 11 november vorig jaar en nu hebben we 6 wedstrijden gespeeld, dus ik loop een beetje achter.

Misschien een goed voornemen voor mij om toch wat meer aandacht te schenken aan de verslagen van de wedstrijden.

We beginnen met een schone lei. Inmiddels de eerste twee wedstrijden gespeeld in het nieuwe jaar, Achilles uit Gorinchem en Atomium kwamen op bezoek.

Achilles is een team waar we nog niet eerder tegen gespeeld hebben. We treffen ze deze maand twee keer, op 23 januari ’16 mogen we bij Achilles op bezoek.

Bij de wedstrijd van Achilles merkte je dat de kinderen nog in een kerst- en oud en nieuw feeststemming waren, lekker loom en even nadenkend over wat te doen in het veld. Het is tenslotte meer dan twee weken geleden dat ze getraind hadden. Het was een leuke wedstrijd en beide teams waren aan elkaar gewaagd.

 

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Atomium was bijzonder. We hebben een nieuwe speelster bij ons team mogen verwelkomen.

Noella heeft het Nederlands dames team zien spelen en wilde weleens weten of het echt zo leuk was. Na twee keer meetrainen en 1 wedstrijd vind ze handbal bij Roda helemaal geweldig.

Helaas was het team niet helemaal compleet. Tessa lag in bed met een griepje, dus waren we met 9 spelers in plaats van 10.

Met een snelle wissel konden we allemaal spelen en plezier hebben. Soms ging het overgooien en vrijlopen niet helemaal zoals ze het bedoeld hadden, maar ze konden ze goed aan.

Goed en leuk gespeeld……gelukkig heeft Atomium ook nog een puntje gescoord.

 

Amber: soms vind je het nog lastig om te verdedigen, maar je weet wel hoe het spel gespeeld wordt. Toppie meisje ga zo door.

Danique: je komt steeds beter in je spel zowel in de verdediging als in de aanval. Je kan zien dat je plezier hebt in het spel.

Guido: al bijna een E speler, sterke verdediging en tijdens de aanval altijd goed voor een paar doelpunten. Je staat je mannetje wel. Ook op het doel

Ilse: ook jij bent bijna een E speler, je probeert overzicht te krijgen tijdens de aanval en altijd wel goed voor een paar doelpunten. Je doet het goed.

Jinthe: wat heb jij een plezier als je in het veld staat, zo nu en dan pak jij je balletje mee. Zo vrolijk en fris in het spel.

Kate: nog even en jij bent ook een E speler, verdedigend sterk en aanvallend pak jij ook je puntjes. Toppie meisje ga zo door.

Lois: klein maar fijn, overal aanwezig door je snelheid en tijdens de aanval probeer je het wel. Ga zo door kleine kanjer.

Noella: voor de eerste wedstrijd deed je goed mee in het verdedigen en aanvallen. Voel je welkom bij het F-team, je komt er wel.

River: nog even en je speelt bij de E, snelheid is je sterkste punt in de aanval waardoor je vaak je punten mee pakt. Je staat je mannetje wel.

Tessa: helaas was je ziek, maar tijdens de wedstrijden ben je goed aanwezig zowel verdedigend als aanvallend en pak jij ook je puntjes. Je hebt plezier en wilt meer.

 

Als we het buitenseizoen in gaan zal er een wijziging plaats vinden binnen de teams.

Zo wordt het huidige E2 (meisjes) een D team. Hierdoor blijven er 5 meisjes over in het E2 team. Dit team zal aangevuld worden met 4 spelers en de coach/trainer uit het F-team.

De spelers die in het buitenseizoen het E2-team mogen versterken zijn:

  • Guido
  • Ilse
  • Kate
  • River

Hierdoor blijven er nog 6 spelers in het F-team voor het buitenseizoen, te weten:

  • Amber (zij zal met regelmaat het nieuwe E2 team versterken)
  • Danique
  • Jinthe
  • Lois
  • Noella
  • Tessa

We zoeken voor het F-team nog een coach om het team tijdens de wedstrijden te begeleiden. Mocht iemand interesse hebben dan hoor ik het graag.

Jullie Coach