DS2: Ook tegen de koploper werd het spannend

Na de gewonnen wedstrijd tegen Indus en daarna 3 wedstrijden met 1 of 2 doelpunten net verliezen mochten we het vandaag opnemen tegen Ventura die nog ongeslagen bovenaan staan. Helaas kon Toos ons deze wedstrijd niet vanaf de bank steunen (Beterschap!!) maar Rosita was bereid om deze taak over te nemen. Nogmaals heeeeel erg bedankt!!!

Dat we een stijgende lijn doormaken mag duidelijk zijn, maar konden we de stijgende lijn ook voortzetten tegen de koploper? De vorige ontmoeting werd nog met ruim verschil gewonnen door Ventura (19-6)

We kwamen in ieder geval wel op een 1-0 voorsprong door in de 1e aanval de bal gelijk achter de keepster van Ventura te krijgen. Maar dit succes duurde niet erg lang want Ventura schoot direct de gelijkmaker binnen. En ook hun 2e doelpunt duurde niet erg lang. Maar de speelsters van Roda toonde heel veel strijdlust en er werd heel goed verdedigt waardoor we Ventura best wel bij konden houden. Hoe het scoreverloop precies verliep weet ik eigenlijk niet zo heel goed meer. Maar bij rust stond er gewoon 7-7 op het scorebord. Dus weer was het spannend.

In de 2e helft bleef het lang 7-7. Maar uiteindelijk was het toch Ventura die een beetje afstand kon nemen en uiteindelijk met 10-15 de wedstrijd winnend afsloot. Maar makkelijk hebben ze het niet gehad vandaag! Meiden, bedankt weer voor jullie inzet en strijdlust, het was weer een hele leuke wedstrijd. Tot woensdag 🙂