C-Boys: Uitdagingen op een ander niveau

Zaterdag mochten de C-boys het opnemen tegen de Treffers, een jong team met wat D-spelers, een paar C-spelers die waarschijnlijk sinds kort handballen en een magere groep C die langer balt. Een best wel lastige pot vanwege het feit dat het te makkelijk gaat. En daardoor komt er ineens van alles los in ons team. Momenten van gemakzucht en momenten waar blijkt dat scoren zo makkelijk gaat dat er geen sprake meer is van structuur in het eigen spel.

Zolang het maar niet ontaard in onbegrip vanuit ons voor een toch al getergd team waardoor zaken gaan frustreren. Dat gebeurde toch een enkele keer, maar door even duidelijk aan te geven hoe wel en niet te handelen in zo’n situatie, was voldoende om het spel op “normale wijze” voort te zetten.

Dit zijn gewoonweg niet de leuke wedstrijden voor zowel het betere als het mindere team. Je kunt langs de kant staan en dingen verbieden, maar zolang iedereen in het veld  nog steeds met de gedachten rondloopt dat we het op doelsaldo kampioen kunnen worden, tja…

Let wel; de Meeuwen moeten ook nog tegen de Treffers, dus de voorsprong in doelpunten is waarschijnlijk volgende week weer teniet gedaan. Het zal echt gaan om de laatste paar wedstrijden en die gaan lang niet zo makkelijk als de 32-4 die je tegen de Treffers behaalt.

Dus doe je best en zorg dat je elke volgende pot met 25-12 wint, dan maak je wellicht nog een kansje dat de taart niet als eerste in jullie gezicht komt!

Domste moment van de wedstrijd: Alle ballen die met één hand worden aangenomen om meteen te stuiteren (was er meer dan 1 die dat doen)

Mooiste moment van de wedstrijd: Nieuw ingestudeerde “feel the Base drop”-goal van Daan

Meest verassende moment van de wedstrijd: Tom die vanaf linkerhoek instart en wist te scoren door helemaal door te lopen

Bloody moment van de wedstrijd: Bloedbad van Tim zijn duim (almost the Walking Dead)

Leukste moment van de wedstrijd: Knuffel met Fabian omdat hij “41” is geworden

De Coach