DS2: Thuis tegen HVOS

Na een weekje vrij mochten we vanmorgen weer een potje handballen. Vanmorgen om 10.00 uur stond HVOS klaar om het tegen ons op te nemen. Helaas moesten we het vandaag doen zonder Nathalie die door een blessure op de bank plaats moest nemen. Gelukkig waren Kimberly en Wieneke bereidt om met ons mee te doen zodat we toch nog 2 wissels hadden. HVOS is voor ons altijd een lastige tegenstander, het is een goed team die nog vol gaat voor het kampioenschap bij ons in de poule.

Het was dan ook HVOS die de eerste doelpunten van de wedstrijd wist te maken. Maar we wisten al snel de aansluiting te vinden en bij een 3-3 stand konden we ook deze wedstrijd lekker mee komen.

Er werd ontzettend goed verdedigd en ook de aanval liep lekker. HVOS wist iets meer te scoren in de eerste helft en bij een stand van 5-9 konden we gaan rusten.

In de 2e helft wisten wij het eerste doelpunt te maken maar al snel maakte HVOS de 10-6. Maar ook de 2e helft stond de verdediging weer als een huis en lukte het HVOS een tijd niet om te scoren. Wij zelf hadden wat pech in de afronding waardoor we niet tot scoren kwamen. Maar ook nu waren er mooie acties zien in de aanval.

Op het eind van de wedstrijd stond er een 7-13 op het scorebord. Dat betekent dat het in de 2e helft 2-4 was. Dat is gewoonweg goed tegen een team als HVOS.

Meiden weer een hele goede wedstrijd gespeeld. Super mooie doelpunten en goede verdedigende acties. Kimberly, Wieneke en Patries bedankt voor jullie hulp vandaag, goed gedaan.