D en E Girls: Skate Fever

Drie weken geen handbal wedstrijd is zwaar voor de meiden. Dan ook nog geen trainen tijdens de voorjaarsvakantie…

Dus daar moest wat op bedacht worden. De keus was snel gemaakt door de meiden, het moest iets actiefs worden, naar de film is leuk en gezellig maar dan zit je maar naast elkaar op een stoel.

Skate Fever was favoriet bij de meiden dus dat werd het, op woensdag midden in de vakantie, een feestje bij Skate Fever.

Om 17.00 uur was iedereen paraat en werden de skates gepast. Als eerste kregen degenen die wilden een skate lesje en de anderen mochten de disco vloer gelijk op. En wat gingen ze allemaal als een speer. Na een half uurtje werden de meiden verwend met een patatje en een snack en uiteraard kon de dorst gelest worden. Na het eten mochten de meiden nog 1,5 uur de disco vloer op.

Skaten, zingen, trucjes het kwam allemaal voorbij, ook kleine valpartijtjes hoorden daar uiteraard bij. Tussendoor konden ze onbeperkt drinken komen halen en de kannen waren niet aan te slepen.

Zelfs toen de ouders er waren kregen sommige meiden er geen genoeg van, maar toch rond kwart voor 8 de meiden allemaal van de baan gekregen en moe maar voldaan gingen de meiden naar huis.

Het was echt weer super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Meiden bedankt weer voor jullie enthousiasme en gezelligheid.

Maandag kunnen we er weer lekker tegen aan met de trainingen 🙂

2016-02-24 SkateFever022016-02-24 SkateFever032016-02-24 SkateFever01