Meiden B: Belofte maakt schuld

Ja, als ik aangeef dat ik een verslag zal schrijven, zal ik het ook schrijven.

Afgelopen zaterdag tegen  de koploper. Een zeer bewegelijk, dynamisch team wat gemiddeld meer dan 25 doelpunten maakt en ook gemiddeld maar 5 tegendoelpunten krijgt. Ook een team met een aantal meiden in de selectie van Rotterdam. Kortom een goede opsteker om veel van te leren.

Opdracht werken voor wat je waard bent en zorgen dat de keeper niet als schietschijf gebruikt wordt. De eerste opdracht ging goed, de 2e helaas niet. Van alle tegendoelpunten was ongeveer 75 % een break-out en werd onze Brenda als doelwit gebruikt. Van de normale aanvallen konden we redelijk tegenstand bieden. Wel waren ze erg snel en errug balvaardig.

Is dat ze zijn blijven strijden en dat ondanks de verliespartij toch hebben laten zien dat we ons blijven ontwikkelen. Ook Iris, die pas haar 2e partij speelde stond haar vrouwtje en liet zien zeker in de aanval niet bang te zijn om een bal op het doel te gooien.

Meiden we snakken eigenlijk naar de buitencompetitie om in de frisse lucht te trainen en te spelen.

Nog 3 wedstrijden en we gaan weer buiten spelen. Ik ben ondanks het verlies trots om de vertoonde wedstrijd.

Jullie coach

Marcel

 

Voor de statistieken: Noël: 3, Rianne: 1 en Demi Po: 1