C-Boys: Slechts 9 doelpunten verwijderd van…

De dag dat De Coach uit kan kijken naar een wedstrijd vol tintelende sensatie in zijn linkerarm, is niet iets wat je elk jaar meemaakt. De kampioenschappen die behaald zijn onder zijn hoede waren alleen op het veld. Aanstaande zaterdag 12 maart zou daar in de Zadkine wel eens een verandering in kunnen komen!

De wedstrijd tegen Conventus beloofde een lastige te worden om voldoende uit te kunnen lopen en daarmee nog aan te kunnen sluiten op het verschil wat de Meeuwen zouden maken tegen HVOS.

Zoals elke wedstrijd is er een moment van inkomen, een moment van lekker lopen, een dipje, een moment van lichte gemakzucht, een pauze, een goede tweede start, een “het gaat even niet lekker” momentje en uiteindelijk gevolgd door een eindsprint.

Hoe gek dat het ook mag klinken, er is een vorm van “stabiliteit” in te herkennen. En zelfs zo stabiel dat onze C-Boys ook tegen Conventus in staat waren een behoorlijke voorsprong te maken en te behouden.

Met een 16-26 eindstand is er weer 10 doelpunten bij te schrijven op het doelsaldo. Het was dus afwachten wat de Meeuwen nog zouden doen tegen HVOS. En tot grote verbazing was hun eindstand 22-28 waarmee zij slechts 6 doelpunten bij mogen schrijven op hun doelsaldo.

Om het rekensommetje compleet te maken,… We staan dus slechts 9 punten achter op saldo. De C-Boys hebben het voordeel compleet in handen aangezien zij nog een wedstrijd spelen en de Meeuwen nu klaar zijn.

2016-03-05 HC Stand

Zou 12 maart dan de geschiedenis ingaan met een zaalkampioenschap?

Wat er ook gebeurt, zaterdag 9 april gaan we iets vieren!

Ow, we spelen dan weer tegen de Meeuwen. Ach… Doe eens gek… Aangezien we zo gelijk op zijn gegaan zullen we ook met hen maar een stukje taart delen!

De Coach