E1: De laatste keer thuis!

Afgelopen zaterdag mochten we met de E1 voor de laatste keer ons eigen thuispubliek vermaken met een leuke wedstrijd. Helaas kon Riley er niet bij zijn en bleek Thijmen minder fit dan ook hij gehoopt had (kamp kan iemand slopen). Toch hadden we nog een wissel en dat moest genoeg zijn tegen een jong Snelwiek. Uit hadden we het nog moeilijk de eerste helft, maar dit keer was daar, mede door uitstekend keeperswerk van Kye en verdedigingswerk van Sven en Milan geen sprake van. Voorin wisten Méoni en Tristan meerdere keren het net te vinden en scoorde Andrei bijna in de break-out.

In de rust bespreek je dan wat we gaan oefenen. De verdedigingslijn en break-outs werden wat teruggeschroefd. Zet elkaar maar vrij met korte, snelle en zuivere passes.

We bleven in de tweede helft behoorlijk verdedigen, al lieten we hier en daar ook iets te makkelijk spelers gooien. Gelukkig was dat geen heel groot probleem. Aanvallend werd er steeds de vrije man gezocht en gevonden. Timothy begon ook op tijd te kijken waar de cirkel was en scoorde maar liefst twee (!) hele mooie goals. Eindstand: 17-9. Een leuke laatste thuiswedstrijd, waarin bijna iedereen wist te scoren. Volgende week nog knallen tegen DWS, feestend (jaarfeest) het zaalseizoen uit en dan op naar een pittig en leuk veldseizoen!