Meiden B: Laatste loodjes in de zaal

Zaterdagmiddag, 13.00 uur spelen. Iedereen was op tijd. Komen we in de zaal was er een open dag van WION. Alle sporten werden gedemonstreerd. Badminton, korfbal, indoor bowls etc. Maar helaas niets met handbal. Ook maakte niemand aanstalten er iets aan te doen. Iemand van de organisatie aangesproken en ze gaven aan dat ze pas om 16.00 uur gingen stoppen. Toch even in de schema’s kijken en ja hoor… een dubbele boeking. Ze hebben snel de zaal leeg gemaakt. Ondertussen was de tegenpartij door WION verwezen naar de Zadkine. Uiteindelijk om 13.00 uur konden we ingooien, maar was de tegenpartij er niet meer. Deze stonden bij een afgesloten zaal en na overleg waren ze om 13.15 uur aanwezig. Kort ingooien en spelen maar.

Over de wedstrijd kan ik korter zijn. Een goede eerste helft tegen een hard werkend TOGB maakte dat ze veel kansen miste en wij ook onze kansen konden afmaken. In de rust nog even bijschaven, maar dat ging de verkeerde kant op. Opdrachten werden niet meer uitgevoerd, TOGB kon daardoor hun eigen spel weer spelen en wij kwamen er niet meer door.

Het wordt volgens mij tijd om weer naar buiten te gaan. Deze week weer buiten trainen en daarna weer fijn buiten spelen. Terugkijken op deze wedstrijd: een goede eerste helft meiden, hard gewerkt, de 2e helft snel vergeten.

Tot snel op het veld.

Marcel