F-Team: Laatste wedstrijd binnen seizoen (afscheid coach)

Afscheid coach

Tja, het zit er weer op. De laatste wedstrijd is gespeeld en we gaan ons weer voorbereiden op een buiten seizoen.

Maandag 21 maart (begin van de lente) is het zover de eerste buiten training voor een deel van het F-Team. Het team wordt opgesplitst en 4 spelers gaan een nieuw avontuur tegemoet binnen de E-Mix (Jongens en Meisjes).

De overige 5 spelers blijven in het F-Team en krijgen snel versterking van een zesde speler.

Maar stop even….dit gaat niet over de wedstrijd.

De laatste wedstrijd daar gaat het om en we speelden uit tegen DWS in Schiedam. Danique is ziek en Jinthe was wel aanwezig, maar niet inzetbaar. Haar moeder (Leonie) is vandaag de coach van het team en in het buiten seizoen doet ze dit samen met Vera.  Twee wissels en vijf in het veld, eerst maar even warm lopen en gooien. Het team had zijn eigen warming-up uitgevonden en waren goed bezig.

Keeper zijn is altijd al iets wat ze wilde doen, dus bijt Tessa de spits af als keepster. Mooie afwisseling tussen het verdedigen en aanvallen, samenspelen blijft lastig op het kleine veldje. Mooie aanvallen die uitmonden in mooie doelpunten van ons team en helaas ook van DWS.

Jullie hebben een mooi seizoen gespeeld en ik mocht daar deel vanuit maken, 8 gewonnen, 4 gelijk en 6 verloren.

Danique – Helaas was je deze wedstrijd niet aanwezig, maar ik kan zeggen dat je gegroeid bent in je spel. Blijf zo doorgaan. Succes in het F-Team.

Guido – Niet alleen als keeper, maar ook als veldspeler ben je goed inzetbaar voor het team. Succes in het nieuwe team (E-Mix)

Ilse – Je hebt het overzicht in het spel. Focus je niet alleen op scoren. Ook jij bent goed inzetbaar op verschillende plekken. Succes in het nieuwe team (E-Mix)

Jinthe – Ook jij was wat ziekjes, maar kwam toch met je moeder mee om te kijken. Blijf vrolijk en geniet van elke moment dat je in het veld staat ook jij bent gegroeid in je spel. Succes in het F-Team.

Kate – Je verdediging staat als een huis en in de aanval weet je je zelf wel vrij te lopen. Succes in het nieuwe team (E-Mix)

Loïs – Snel, wendbaar en gretig op de bal, je bent gegroeid in je spel. Blijf zo doorgaan. Succes in het F-Team.

Noella – Nieuw in het team en nu al een goede aanwinst. Ik ben blij dat je het leuk vindt. Succes in het F-Team.

River – Snel in het spel, maar focus je niet alleen op scoren. Je onderscheppingen zijn verbazend. Succes in het nieuwe team (E-Mix)

Tessa – Gretig op de bal en je hebt laten zien wat je kan. Blijf dit volhouden en leer van het spel. Succes in het F-Team.

Bedankt dat ik jullie coach en trainer mocht zijn. 9 april bij de thuiswedstrijd is er nog een verrassing voor jullie.

Jullie Coach