D-Girls: Een mooie 2e plek

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen. Wat is het snel gegaan.

DWS in Schiedam was onze laatste tegenstander. Laila en Sy’rai waren beidde ziek dus konden helaas niet mee doen.

DWS kwam al snel op een voorsprong maar daarna kwamen de Rodameiden los en stond er al snel een lekkere voorsprong op het sorebord (1-4) DWS verdedigde ver vooruit maar de meiden wisten er prima mee om te gaan. Er werd goed bewogen zonder bal en de aanvallen waren leuk om te zien. Verdedigend stonden de Rodameiden ook weer als een muur te verdedigen en er werd weinig ruimte weggeven. Bij een 3-6 ruststand konden de meiden even op adem komen want het koste allemaal best wel energie. DWS is ook een team wat lekker handbalt en de snelheid in de wedstrijd brengt waardoor er echt een leuke wedstrijd gespeeld kon worden.

In de 2e helft kwam DWS nog even dichterbij maar na de 5-6 was het weer Roda wat het spel bepaalde door mooie aanvallen keurig af te ronden. Hierbij  geholpen  ook door fantastisch keeperswerk door onze keepster die de ene na de andere bal er uit rammelde. Hierdoor kon Roda uitlopen naar 5-13. DWS bepaalde de eindstand op 6-13 en tevreden liepen de meiden van het veld af.

De meiden sluiten het zaalseizoen af met een mooie 2e plaats. Op het veld worden de meiden gesplitst en wordt er met de meiden van het E team een 2e D team gemaakt. Dus dit was tevens de laatste wedstrijd in deze samenstelling.

Danique: Vandaag een heerlijke wedstrijd gekeept. Je bent echt een hele goede keepster. Je bent niet bang voor de bal en ook penalties zijn geen probleem voor jou. Een toppertje, ben je!

Ruby: Wow, wat heb jij een hele goede wedstrijd gespeeld. Je bent voor geen ene tegenstander bang en ze komen niet zomaar langs jou. Je zag perfect wie er goed instartte en wie je kon aanspelen. Ook ging je nu 2x voor je eigen kans, blijf dat doen!

Nina: Onze doelpunten kanon. Wat maak jij veel en mooie doelpunten. Als cirkelspeelster ben jij voor geen ene tegenstander te houden. Ook verdedigend sta jij altijd op de juiste plek. Goed hoor!

Lieke: Jij brengt de snelheid in het team, je passeert makkelijk. Neem iets meer tijd voor je schot. En ga iets meer voor je eigen kansen. Verdedigend sta jij ook altijd je “mannetje” Blijf zo doorgaan!

Lisanne: Prachtige doelpunten maak jij. Met iets meer zelfvertrouwen en gewoon vaker gaan voor je eigen kansen ben je niet te houden. Je hebt echt een geweldig strak en hard schot en gooit de ballen makkelijk in de kruising. Top! In de verdediging soms iets eerder aan pakken want verdedigen kan je ook gewoon goed!

Otte: Meid, wat ben jij altijd belangrijk in het veld. In de verdediging kunnen we je eigenlijk niet missen. En in de aanval bepaal jij het spel. Je ziet waar de bal heen moet en bent altijd aanspeelbaar. Ook jouw schot is goed, je gooit alleen te weinig op het doel! Jouw doepunt deze wedstrijd is het bewijs hoe goed je kan schieten. Doe het vaker meid!!

Katie: Meid, wat ben jij lekker gaan handballen. Aanvallend ben je een stuk dreigender geworden, je pikt ook regelmatig je doelpuntjes mee en verdedigend sta je er gewoon altijd! Goed hoor! Altijd enthousiast en altijd positief in het veld! Top!

Lysanna: je gaat nu het handbalspelletje onder de knie krijgen. Je staat nu beter op je positie en overziet steeds beter wat je moet doen. Je hebt niet heel lang bij dit team gespeeld maar je hoorde er echt al helemaal bij! Heel veel plezier en succes bij het D2 team! Jij komt er wel!

Sy’rai: De laatste tijd een beetje pech, last van blessures en nu deze week geveld door de griep! Ook jij zit nog niet zolang op handbal. Blijf met trainen opletten en luister goed naar de aanwijzingen. Blijf zo enthousiast en gedreven en jij komt er zeer zeker ook wel! Heel veel plezier en succes bij het D2 team!

Laila: Aan het begin van het zaalseizoen kon je niet mee doen door de ziekte van pfeiffer. Wat waren we blij dat je weer kon spelen. In de wedstrijden dat je kon spelen laat je zien dat je een belangrijke speelster bent. Je pikt niet alleen je doelpunten mee maar je weet het team ook te motiveren op het moment dat het wat minder gaat. Ook de laatste wedstrijden kon je niet meespelen doordat je ziek was maar fijn dat je op de bank zat om de meiden aan te moedigen! Hopelijk ben je weer snel opgeknapt zodat je op het veld weer volledig mee kan doen.

Busra: De laatste tijd geen wedstrijden meer meegespeeld. Je hebt nog niet veel wedstrijden meegespeeld. Hopelijk ben je er snel weer bij! heel veel plezier en succes bij het D2 team

Odessa: Meid , wat missen wij jou in het veld. Dit zaalseizoen kon je niet meespelen door je gezondheid. Wat ontzettend balen voor jou zeg! We leven echt met je mee! Wat ontzettend fijn dat je er wel vaak bij bent met de wedstrijden om de meiden te steunen en aan te moedigen! We wensen jou heel veel sterkte! Een dikke knuffel voor jou van ons allemaal!!! xx