DS2: het zaalseizoen afgesloten met winst

DS2 speelde haar laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen Indus. Dit was een wedstrijd die we op papier moesten kunnen winnen omdat we eerder ook van ze gewonnen hadden. Dit was tevens de enige wedstrijd die we tot dan toe hadden gewonnen.

Het zaalseizoen kende een stijgende lijn door versterking van nieuwe speelsters, waaronder Patricia en onze meest recente aanwinst Melissa, en een groeiend scorend vermogen. Wat training al niet kan doen. Verdedigend zat het het hele seizoen wel prima, alleen de doelpunten ontbraken. De eerste helft van het zaalseizoen bleven we vrijwel altijd steken op minder dan 10 doelpunten, de tweede helft van het seizoen was dit altijd meer. Zo ook deze wedstrijd tegen Indus. We kwamen wat langzaam op gang, maar aan het einde van de eerste helft kwamen we op een ruimere voorsprong. Heel fijn om te zien dat iedereen haar doelpunten meepikte en dat dit niet alleen meer afhankelijk is van een paar speelsters. In het begin van de tweede helft kwam Indus weer dichterbij, maar daarna kwamen we op dreef en liepen we steeds verder uit. Dit resulteerde in een eindstand van 24-19 en een seizoensrecord doelpunten voor DS2. Helaas hielp dit niet om ons van de laatste plaats in het klassement af te krijgen.