Een drukke dag!

9 april was de eerste dag met thuiswedstrijden voor de jeugd en ook het moment om de nieuwe shirts uit te gaan delen. In een nieuw tenue, het tweede deel van het veldseizoen van start op een uitermate zonnige dag.

De shirts zijn mede mogelijk geworden door een aantal sponsors. Voor het meisjes D1 team welke volgend seizoen als Meiden C1 van start zullen gaan, hebben we Holero Vastgoedonderhoud gevonden als shirtsponsor.

D1 2015-2016 voorjaar

Voor het jongens E1 team welke volgend seizoen als Jongens D1 van start zullen gaan, hebben we E-D-I-T Media Productions gevonden als shirtsponsor.

E1 2015-2016 voorjaar

Onze beide eerste seniorenteams zijn gesponsord door MUTA Sport.

Verder mogen we ook zeker niet vergeten dat we nog een aantal andere sponsors hebben die aan de shirts hebben bijgedragen zoals Meine Steenbakkers en Laurens.

De jonge jeugd is vandaag ook goed begeleidt door Meiden D1 met het knutselen en het Meiden B-team heeft heel veel pannenkoeken gebakken. Uiteindelijk heeft de jeugd een mooi kunstwerk geleverd wat nu in de kantine aan de muur hangt!

Kunstwerkje

Ook zijn er twee teams gehuldigd als kampioen van het zaalseizoen 2015-2016. De meisjes E2 en Jongens C1 hebben dan ook medailles en een beker in ontvangst mogen nemen.

HC1 toast

Voorafgaand aan de laatste activiteit werd Jan Kalfs nog in het zonnetje gezet als 25-jarig lid van het Special Team waarvoor hij een penning ontving. Uiteindelijk werd de dag afgesloten met een wedstrijd tussen de oud heren van Snelwiek en het Special Team van Roda ’71. Ook zij hebben vandaag een nieuw tenue gekregen.

Special Team 2015-2016 voorjaar

Al met al best wel een drukke dag, waarbij we dan ook meteen alle ouders en vrijwilligers willen bedanken voor hun inzet om deze dag tot een succes te maken!