E2-Mix: Mooi weer en een nog mooiere wedstrijd

Het is een mooie dag en ook het moment om de nieuwe shirts uit te gaan proberen. In een nieuw tenue en een ervaring rijker bij de Treffers uit, zijn we klaar voor DWS.

Dit is onze tweede wedstrijd en we spelen thui. Het team is compleet en iedereen heeft er zin in.

Na de nodige opwarming en voorbespreking zijn we begonnen aan de wedstrijd. Het was goed te zien dat ze geleerd hebben van de vorige wedstrijd en de trainingen.

Er was een verandering in de aanval. Waar er de vorige keer afwachtend werd gespeeld namen ze het initiatief om te scoren zodra het kon.

Door de gaten die getrokken werden door het snelle bewegen van sommige spelers konden andere er goed gebruik van maken om over te spelen en af te ronden met mooie doelpunten.

De verdediging aan de Roda kant kan beter, we wachten te veel af en laten de tegenpartij te ver komen zonder ze lastig te vallen.

Er wordt wel hard gewerkt maar het is nog niet op elkaar afgestemd. Dit is iets waar we aan gaan werken. Op een aantal maandagavonden gaan we een wedstrijdje tegen de E1 spelen, waarbij we zullen inzetten op de verdediging.

Terug naar de wedstrijd, een mooie eerste treffer van Scout zorgde dat de andere ook de kansen namen en kregen om te scoren. Niet alle ballen gingen erin, maar toch zeker wel 11 stuks.

De beide keepers deden hun best, ook Anoek heeft laten zien dat ze kan keepen. Ze viel in nadat Ilse haar hand tussen de bal en de paal kwam. Er zijn vele ballen gestopt en er slechts 6 door gelaten.

Jullie hebben laten zien dat jullie nu al als een team kunnen spelen. Tuurlijk is er ruimte voor verbetering. Op dit moment speelt en verdedigd ieder op haar of zijn manier mee.

Bedankt voor deze mooie wedstrijd op een zonnige en gezellige dag.

Jullie Coach