DS2: Wat was het vroeg….

Zondagmorgen half 10 uit in Waddinxveen. Hoe verzinnen ze het… Even voor 9 uur was iedereen gearriveerd bij Rowah en kwam er een lekker zonnetje door de wolken heen. Door de marathon van Rotterdam moesten we het zonder Melissa en Idy doen, maar Natalie en Johanna waren gelukkig weer terug van hun blessure.  Kimberly vanuit de recreanten wilde  ons weer uit de brand helpen zodat we toch nog met 1 wissel de wedstrijd konden starten. (Toppie weer, Kim!) Helaas kon Toos ons niet coachen vanmorgen dus we moesten elkaar helpen en coachen in het veld.

Er was deze week weer heerlijk getraind door de meiden en we hadden er ondanks het zeer vroege tijdstip weer veel zin in. Van te voren afgesproken de bal lekker op snelheid rond te spelen en in de verdediging goed mee te schuiven en Rowah zodoende weinig ruimte te geven.

De zon scheen lekker op het veld maar stond nog wel erg laag, en doordat we recht in de zon keken was het lastig keepen maar ook in de aanval hadden de meiden soms last van de zon. Maar dit kon niet verhinderen dat we een voorsprong konden nemen. Rowah kon nog heel even wat terug doen maar na de 2-1 zat de verdediging potdicht, werd er goed geschoven, werd het doel van Rowah ondanks de zon toch nog goed gevonden en konden we gaan rusten met een 2-6 stand. Jaja 2-6 in het voordeel van Roda 🙂

In de 2e helft was het Rowah die tegen de zon in moest gaan handballen en hadden wij de zon heerlijk op ons rug. In de 2e helft werd er nog steeds goed met elkaar geschoven in de verdediging en ook in de aanval wisten we elkaar te vinden. Er werd gewoonweg super goed samengewerkt!! Hierdoor konden we de voorsprong nog iets vergroten en bij een stand van 3-14 klonk het eindsignaal. Yeaaah gewonnen dus 🙂 🙂

Meiden, super bedankt voor de leuke wedstrijd en Kim weer super bedankt voor het meedoen! Helaas hebben we de komende 5 (!!!) weken geen wedstrijd maar we gaan er weer lekker tegen aan met de trainingen 🙂