F1: Wedstrijdverslag

De eerste veldwedstrijd én de eerste wedstrijd in de nieuwe samenstelling, zonder de vier spelers die door zijn gegaan naar de E2, maar mét twee nieuwe meiden (en twee nieuwe coaches)! Het was even omschakelen, maar voor de eerste keer ging het erg goed! Vooral de eerste helft was super. Het eerste doelpunt was voor Roda en Noëlla heeft de eerste helft heel wat ballen van Unitas tegen gehouden. Na een kwartier spelen stond het dan ook 5-2 voor Roda. De tweede helft liep helaas wat minder soepel en de wedstrijd eindigt met 5-7 in het voordeel van Unitas.

De eerste helft heeft echter laten zien dat het nieuwe F-team zich prima kan redden, zowel in de aanval als in de verdediging.

Noëlla: Super gekeept en twee doelpunten gemaakt!

Loïs: Een heerlijke basisspeelster, je weet precies hoe het allemaal gaat! Daar kunnen de nieuwe spelers veel van leren. Ook lekker staan keepen en een mooi doelpunt gemaakt!

Tessa: Net als Loïs weet je precies hoe het allemaal gaat! Ook van jou kunnen de nieuwe spelers veel leren. En ook jij hebt een mooi doelpunt gemaakt. Ga je volgende week keepen?

Danique: Net als de twee dames hierboven ken jij het spel goed! Je bent een goede teamspeelster. Ga zelf ook naar voren en durf te schieten!

Jinthe: Je staat steeds vaker vrij en probeert steeds aanspeelbaar te zijn. Ga in de aanval mee naar voren tot bij de cirkel, dan kun je ook eens schieten!

Tirza: Vandaag was je eerste wedstrijd, maar het leek net alsof je al maanden meespeelt! Zowel aanvallend als verdedigend sta je heel vaak op de goede plek. Je kijkt goed waar er mensen vrij staan en waar de gaten zijn. Je hebt ook een mooi doelpunt gemaakt!

Lorena: Vandaag was ook jouw eerste wedstrijd. Wat ben jij lekker fanatiek! Je gaat vol voor de bal!