DS2: Niet onze beste wedstrijd

Vandaag hadden we na 5 (!!!) weken eindelijk weer een competitie wedstrijd. Wat was dat een lange tijd zonder wedstrijd. We waren dan ook wel erg blij dat we weer konden gaan spelen. Arjenne was helaas geblesseerd geraakt aan haar knie dus moest de wedstrijd vanaf de bank meemaken. De rest was er gelukkig wel dus met 2 wissels konden we de wedstrijd starten.

Maar …. was het die 5 weken vrij, het vrij pittige toernooi van vorige week of het gemis van Arjenne?? Wat het ook was, we begonnen afwachtend aan de wedstrijd en de Meeuwen kwam vrij makkelijk de eerste aanvallen vrij voor ons doel. Gelukkig kwamen de Meeuwen ondanks de vrije schot kansen niet tot score en was het toch Roda die na een minuut of 10 spelen op voorsprong kwam door een mooi schot van Melissa in de kruising.

De 1-1 lag er helaas ook redelijk snel weer in en daarna waren het de Meeuwen die de score bepaalde en uitliepen naar een 1-6 voorsprong. Gelukkig konden we voor rust nog wel wat terug doen en kwamen we terug tot 3-6 mede doordat de verdediging weer wat beter ging lopen en het ook in de aanval wat  lekkerder ging lopen. Toch waren het de Meeuwen die nog 2x wisten te scoren en de ruststand bepaalde op 3-8.

Ook de 2e helft kwamen we niet echt in ons eigen spel. Het zat er vandaag gewoonweg niet in. Eindstand 5-15 . Maar volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen dus gaan we er weer vol goede moed tegenaan.

Arjenne, beterschap en sterkte met je knie en hopelijk zien we je snel weer in  het veld verschijnen!