C-Boys: .

Vandaag mochten onze C-boys het opnemen tegen EHC. Hun laatste wedstrijd en dan op richting de zomervakantie. Jawel, we zetten er een punt achter, vandaar de korte titel.

Het was een wedstrijd waar de benauwde temperatuur kennelijk wel een rol speelde. Zelden dat Fabian en Lennart uit zichzelf komen wisselen, dus die invloed bleek wel duidelijk.

Het ging niet helemaal zonder slag of stoot, ze moesten toch nog wel even scherp proberen te blijven om ook die laatste wedstrijd nog te winnen. Uiteindelijk is ze dat dan ook gelukt met 23-20.

En alsof het niet gekker kon, Daan scoort vanaf de hoek precies in een wedstrijd waar we moeite hebben met zaken zoals de keeper van de tegenstander.

Fabian zorgde eigenhandig samen met Lennart wel voor het nipte verschil, Tom kon weer effe ouderwets knallen, Casper werd een beetje moe van de keeper maar uiteindelijk ging het hem wel goed af, Tim was topfit met die pleister op zijn knie, Mike had een voorsprong door slechts één training met de Senioren, Menno was toch weer gevaarlijk listig op de hoek en Stan, arme Stan stond nog steeds zichzelf te pijnigen in dat doel.

Het is me een stelletje ongeregelde pubers met wel een doel om te winnen. En dat deden ze ook. Netjes geëindigd op die beruchte tweede plaats. Bravo boys!

Maareuh, lekker belangrijk. Merendeel stopt, het team valt uit elkaar, ik heb mijn whisky, en jullie zijn zaalkampioen geworden! En dat heren, pakt niemand ons meer af!

Daan, veel succes bij de D1 volgend seizoen! We’ll meet again!

Mike, ik denk toch echt wel zeker te weten dat je makkelijk met HS2 mee kan, zet hem op! Zie je binnenkort!

Menno, ik hoop dat we met een mediacampagne nog even 8 van je leeftijdsgenoten kunnen fixen en anders welkom bij de trainingen van de D1!

Tom, je weet het. Bij het fietspad linksaf, Meeuwen is voor jou net zo ver! Succes en stop niet met handbal, je vind het veel te leuk en ik vind je in 1 seizoen een veel betere handballer geworden!!

Tim, veel succes en plezier bij het voetbal, let een beetje op jezelf ouwe Die Hard!

Casper, idem, veel plezier toegewenst, je was een top cirkelspeler!

Lennart, dank voor je prestaties en knap werk als midden opbouw. Ik had bijna mijn maandsalaris verwed op je. Jep. Zo goed…

Fabian, ik mis mijn knuffel nu al… 😉 Als je volgend jaar niet weet wat te doen, wat Mike kan,….

Stan, ik denk dat de klap voor jou het grootst is. Ik weet niet in hoeverre anderen zich dat realiseren. Maar er is een hulplijn, staat ergens in je telefoonlijst. Eerst effe vakantie, geef je liesblessure even de rust, en kijk daarna verder!

Jongens, ik vond de afgelopen twee seizoenen een leuke en leerzame tijd. Dank voor jullie inzet, en niet te vergeten die zaalbeker!

Ik wens jullie allemaal een mooie zomervakantie toe.

2015-2016, Signing off…

De Coach

C-Boys - ends here