Toernooi G-team Roda’71

Beste lezers,
 
Gisteren had het g-team van Roda’ 71 een fantastisch handbaltoernooi. Het was thuis in ons eigen Rotterdam, op ons eigen veld. En wat was het weer goed, zeg. De sfeer was ook heel gezellig.
We speelden samen met Nijerode, waardoor we de naam Nijeroda droegen. De volgende teams waren aanwezig: Havas, Snelwiek, Koedijk, Baarn, De Blinkert, Achilles en Westsite. We danken jullie van harte dat jullie aanwezig waren en we hopen dat jullie het leuk vonden.
Ook wil ik de scheidsrechters bedanken voor het leiden van deze wedstrijden. Scheidsrechters: Hennie (als ik het goed schrijf), John en Raymond, Johnny en 1 waar ik de naam even niet van weet. Allemaal hartelijk bedankt voor deze dag.
 
Verder hebben we een paar leuke wedstrijden tegen De Blinkert, Havas, Westsite en Snelwiek. Ook heb ik aan het scorebord mogen zitten, iets wat ik leuk vond.
 
Ik zou bijna iets vergeten. Ik wil ook de vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Tineke en de moeder van Joachim, hartelijk bedankt voor jullie hulp.
Ik hoop dat iedereen genoten heeft van deze dag. Ik in ieder geval wel.
 
Groetjes van Johan, speler van het g-team Roda’ 71