HS2: Net te kort

Het was een mooie dag en daar gaan de heren twee vol goede moed naar de afspreekplaats om te verzamelen. Man voor man kwamen we aanstrompelen. 1..2..3..4..5..6……. he waar is 7?

En dat nog wel zonder keeper…. We waren kansloos dachten we. Nou we kunnen het gewoon proberen. Met Raymond onder de lat en een man te weinig stonden we tegen een erg jong team.

Het fluitsignaal… de wedstrijd begon…. En ja hoor 1 erin 2 erin 3 erin…. Maar gek genoeg waren de eerste 3 doelpunten voor ons!!! Na hard vechten stonden we even later in de rust zelfs voor. Maar door conditie en veel pech hebben we jammer genoeg wel verloren met 25-24.

Goed gespeeld jongens volgende wedstrijd beter en dan komen we wel compleet.

Jan: jeminee zijn eerste uitwedstijd voor ons team.. en wat heb jij goed gespeeld. Steeds erin gaan en hard gevochten. Soms wat te sterk voor de tegenstander maar dat is niet jouw pakkie aan :p. goed gespeeld gozer.. volgende wedstrijd net zo vaak doorgaan als zondag en dan wordt je niet meer zo afgefloten..

Luuk: letterlijk bloed en zweet erin gegooid om deze wedstrijd te winnen. Met een bloedlip en zijn mentale inzicht heeft hij een sterk gespeeld. Ook conditioneel kon je het nog aardig bijhouden. Zondag net zo goed spelen en dan komt het wel goed.

Erik: het blijft me verbazen. Zo oud en met die knie.. en dan nog zo veel lopen.. proficiat mijn maatje. Met zijn afstandsschoten en zijn kracht stond hij er gewoon en heeft als een kei gespeeld. En die 2 pingels.. die waren voor jouw. Goed gespeeld maatje.

Raymond: daar is die dan hoor.. onze kleine grote man. Onze keeper. En wat  een wedstrijd hebbie gekeept. Als een leeuw pakte hij al die ballen. En 3/6 penalty’s is ook niet slecht hoor voor een veldspeler :p goed gespeeld ouwe ben trots op je!

Michael: mike… wat heb jij sterk gespeeld. Misschien niet gescoord maar dat maakt helemaal niks uit want verdedigend had je alles. Snel naar elke bal toe! Dat is jouw doel. Erg jammer van dat lop balletje die net mis ging en van die stomme midden opbouwer die de bal niet naar jouw wilde passen in die break (uche mijn fout uche).. goed gespeeld gozer… ga zo door.

Volgende keer pakken we ze gewoon! Want deze hadden we als we er iemand bij hadden.

Jochem