Meiden C: De laatste veldwedstrijd

Na de leuke oefenwedstrijd tegen de Meeuwen van gisteravond , stond nu de laatste veldwedstrijd alweer op het programma. Echt warm was het niet maar gelukkig gaan we volgende week zaterdag de zaal weer in.

We waren vandaag niet compleet maar gelukkig konden Joelle en Noa met ons meedoen zodat we toch nog wissels hadden. Over de 1e helft kunnen we kort zijn: een nat veld, een natte bal, geen snelheid en te weinig drive zorgde voor een achterstand in de rust (5-2)

In de rust de meiden geprobeerd weer gefocust te krijgen en duidelijk gemaakt dat ze hun eigen spel moesten gaan spelen. Meestal helpt het wel om even flink duidelijk te zijn en ook nu stond er vanaf minuut 1 een ander team in het veld. En de achterstand van 3 doelpunten was weer weggewerkt. (5-5) Een spannende 2e helft volgde, er werd hard gewerkt maar Snelwiek was ook sterk en de wedstrijd kon alle kanten op.

Gelukkig trokken de Roda meiden aan het langste eind en konden we onze laatste veldwedstrijd winnend afsluiten (9-10)

De doelpuntmakers waren deze keer: Lisanne (4) Laila (3) en Joelle (3)