DS2: De eerste zaalwedstrijd

Afgelopen zondag begon dan ook voor ds2 het zaalseizoen. Nadat de wedstrijd van vorige week tegen Indus niet doorging, was nu HVOS onze tegenstander. Al vroeg mochten we naar Spijkenisse afreizen.

Maaike en Idy waren dit weekend helaas verhindert maar ons team is versterkt met Dominique en Kim dus we konden toch nog beschikken over 1 wissel.

Het was een hele leuke en sportieve wedstrijd onder leiding van een goede scheidsrechter maar HVOS was dit keer net iets sterker dan ons. Op het eind van de wedstrijd stond er een 18-10 stand op het scorebord.

Ruth : Een goede 1e helft gekeept , in de 2e helft wat minder geconcentreerd maar ondanks dat toch weer paar mooie ballen gehouden en daaronder ook weer de penalty’s eruit gehouden.

Karin: Door de afwezigheid van Maaike, heel de wedstrijd op het midden gespeeld en dat ging je zeker goed af. Verdedigend sterk en een paar mooie doelpunten gemaakt.

Arjenne: Mooie ballen op het doel gegooid, soms een beetje pech in de afronding, de paal stond dit keer in de weg, maar laat je daardoor niet ontmoedigen. Gewoon goed gespeeld.

Rosanne: Het was voor jou niet de leukste wedstrijd. HVOS had een strakke 6-0 verdediging waardoor er weinig ruimte was op de cirkel, daarbij word je ook nog te weinig gezien door je medespelers. Daar gaan we zeker op trainen. Verdedigend sterk en lekker snel in de aanval naar voren. Goed gedaan!

Kimberly: In de 1e helft had je de pech dat je een paar keer flink geraakt werd tijdens het verdedigen. Dat was niet fijn.  Verder deze wedstrijd echt hele leuke acties laten zien. Blijf zo doorgaan meid de doelpunten komen vanzelf.

Steffie: Voor jou de eerste zaalwedstrijd , dat was even wennen. Al die lijnen in het veld. In het begin stond je een paar keer buiten het veld maar je had het al snel door. In de paar wedstrijden die je nu gespeeld hebt laat je zien dat je het handballen in je hebt en je het pijlsnel op pikt. Verdedigend ben je erg sterk en bijna  niet te passeren. Onze complimenten daarvoor!

Kim: Als eerste: welkom bij ons team. Je eerste wedstrijd bij Roda, het zal voor jou ongetwijfeld wennen geweest zijn maar daar was in je spel niks van te merken. Mooie acties en doelpunten. We zijn super blij dat je ons team bent komen versterken!

Dominique: Welkom in ons team, vorige week donderdag voor het eerst een handbaltraining gehad en gelijk lid geworden. Super , je hebt ons zo echt uit de brand geholpen. Voor de wedstrijd nog even snel de regels en de hoekpositie uitgelegd. En ook jij laat zien dat je het snel oppikt. We zijn super blij dat je zo snel kon meedoen en natuurlijk vinden we het ook super leuk dat je ons team bent komen versterken !