F1: verslag wedstrijd Atomium ’61

Deze zaterdag kwam Atomium op bezoek. En ondanks dat dit team veel nieuwe kinderen had, deden ze het hartstikke goed en vormden ze een uitdaging voor onze meiden! Onze scheidsrechter was Odessa, ze floot haar eerste wedstrijd. Dit was niet te merken. Ze floot luid en duidelijk en gaf goede aanwijzingen. Een aanwinst voor Roda!

De slogan ” scoren is goed, maar samen scoren is beter” zit er al goed in. En deze wedstrijd zagen we het ook in de praktijk gebracht. Zeker als de behoefte om te scoren was gestild door een goal, kwam er ruimte om door samen te spelen nog meer goals te scoren en alle meiden aan de beurt te laten.

Wat wij deze wedstrijd verder goed vonden was dat alle meiden de hele wedstrijd geconcentreerd bleven. Ook zagen wij veel plezier. Verder doen alle meiden hun best om Woman Of The Match te worden. Hierdoor is het voor de coaches maar lastig kiezen!

Noëlla: Deze week is Noëlla Woman Of The Match geworden. Dit komt doordat ze heel goed luisterde naar de aanwijzingen van de coaches en, zeker de tweede helft, de slogan om samen te scoren ter harte nam en ervoor zorgde dat anderen veel de bal kregen.

Nikki: Wederom blink je uit in je overzicht in het spel. Je ziet wat er nodig is om goed te verdedigen of aan te vallen.

Loïs: Als je eenmaal een puntje hebt gescoord lukt het je om je te focussen op het samen spelen. Let op: soms lukt scoren niet! Focus dus vooral op het samenspelen, dan kun je als team vaak wel tot scoren komen.

Tessa: We zien een mooie vooruitgang in je samenspel. Je bent een echte goalgetter, dus misschien is het even wennen om het meer samen te doen, maar we zijn trots op hoe goed je het oppakt.

Danique: Je bent heel waardevol voor dit team en volgens mij begin je dit zelf ook in te zien. Als keeper houd je heel veel ballen tegen, als verdediger ben je steeds feller en in de aanval zoek je goed de vrije plekken.

Mischa en Charlien

20161112-f1-0820161112-f1-01 20161112-f1-02 20161112-f1-03 20161112-f1-04 20161112-f1-05 20161112-f1-06 20161112-f1-07