F2 meets Conventus F1 en TOGB F6

20161113-f2-01

Ook de afgelopen twee weekenden heeft de F2 weer een wedstrijd gespeeld, twee in totaal dus. 

Op 5 november mochten we thuis tegen Conventus. Voor Conventus was dit de allereerste wedstrijd in de competitie, spannend dus! Ook voor Ruth, die deze wedstrijd de scheidsrechter was, was het de eerste wedstrijd (als scheidsrechter), maar zoals verwacht ging dat uitstekend! 😉
Omdat Lorena (F1) geblesseerd is, viel Noëlla vandaag in bij de wedstrijd van F1. Dat betekent dat de andere meiden de hele wedstrijd moeten spelen en dat is soms best pittig! Zowel Roda als Conventus hebben een goede wedstrijd gespeeld, wat uiteindelijk resulteerde in 4-2 voor Roda. Tirza en Jinthe hebben goed gekeept en allebei gescoord. Sabrina, Yasmine en Antonia hebben goed verdedigd en heel wat goede schoten op het doel gedaan! De keepers van Conventus stonden uitstekend te keepen!

20161113-f2-02 20161113-f2-03 20161113-f2-04

Een week later was TOGB F6 de tegenstander. TOGB is alles behalve onbekend, maar tegen F6 hadden we nog nooit gespeeld. Ruth mocht meteen haar tweede wedstrijd fluiten. Noëlla speelde weer mee met F1, dus we waren weer met vijf spelers. Op Antonia na wilden alle meiden graag keepen, dus hebben ze om de 7,5 minuut gewisseld, zodat ze alle vier konden keepen. Dit keer was het Tirza die alle doelpunten wist te maken (5-1)! Ze heeft meerdere keren knap vanaf de middenlijn naar de cirkel gedribbeld en daarna de bal in het doel gegooid! Ook de andere meiden hebben heel wat keren op het doel geschoten. Antonia en Yasmine staan regelmatig goed vrij op de cirkel, ze geven dit ook steeds beter aan. Sabrine is ontzettend enthousiast en gaat vol voor iedere bal! Jinthe heeft het keepen ontdekt en wil daarnaast ook heel graag scoren. En Tirza is behalve in de aanval, ook altijd in de verdediging te vinden om de tegenstanders ‘op te vangen’.  Het overspelen was deze wedstrijd soms wat lastig, doordat niet iedereen even gefocust was op de wedstrijd en op de bal. Er gebeurt ook zoveel in een sporthal als er twee wedstrijden zijn en er een team aan het warm lopen en ingooien is… Extra puntje van aandacht voor de volgende wedstrijd dus!

20161113-f2-05 20161113-f2-06 20161113-f2-07 20161113-f2-08

Met dank aan Marian en Mischa voor de foto’s!