Meiden B: Hard werken kan lonen

Deze week goed getraind met de hele groep, daarbij een aantal zaken goed kunnen oefenen.  Fijn dat dit dan ook de wedstrijd naar voren komt.

Wedstrijd uit tegen Saturnus. Wij waren compleet met 2 wissels, zij waren niet compleet met 7 wissels.

Afgesproken hard te werken en samen er doorheen te komen. Dit was voor de meiden duidelijk. Daardoor ging het redelijk in de verdediging, alleen waren we niet nauwkeurig in de aanval. 4 maal de lat in de eerste helft en waar we normaal wel het net vonden ging dat deze keer niet.

Een van de zaken die geoefend was, was druk vanuit de hoek. Met name Francisca greep haar kans en scoorde zelfs 2 maal door goed in te starten.

In de rust stonden we maar 2 punten achter. Aangegeven dat we beter  de kansen moesten afronden en verdedigend nog meer te sluiten.

Tot 10 minuten voor tijd konden we redelijk bij blijven, maar gingen toen zelf grote fouten maken en leden veel balverlies. Saturnus maakte daar dankbaar gebruik van en Brenda kon het ook niet meer tegen houden. Brenda stond de hele wedstrijd als een dijk te keepen en hield zelfs 2 maal een strafworp.

Jammer dat wij ook niet scherp zijn met de strafworpen en deze ook 3 maal misten. 

De tegenstanders waren zelfs zo fel dat een speelster met rood het veld moest ruimen. Soms waren ze dusdanig fel dat we daar ook geen antwoord op hadden. Misschien net even slimmer zijn, dan krijg je de scheidsrechter meer op je hand….

Volgende week, concentratie vereist!!!

Prima pot wat meer had verdiend meiden!!!

Marcel