Spelregelbewijs

Zoals tijdens de ALV reeds besproken verwachten wij van onze leden, trainers/coaches en scheidsrechters dat zij een goede spelregelkennis hebben. Dit draagt immers bij aan een veiliger en plezieriger sportklimaat. Om de kennis van de spelregels te toetsen heeft het NHV het spelregelbewijs met ingang van 1 juli 2015 verplicht gesteld voor een aantal ledengroepen. Als vereniging staat wij achter dit initiatief, alleen willen wij graag alvast een stap verder. Wij willen dan ook dat ieder lid vanaf de leeftijdsklasse B jeugd en alle trainers/coaches en scheidsrechters het spelregelbewijs gaan halen.

Om de spelregelkennis te testen heeft het NHV het platform www.handbalmasterz.nl ontwikkeld. Op de website kun je de spelregels leren met behulp van oefentoetsen en het boekje “Spelregels in begrijpelijke taal”. Als je voldoende kennis van de spelregels hebt kun je via deze website je spelregelbewijs halen. Dit is een online toets.
Iedereen die aan deze spelregeltest moet deelnemen heeft inmiddels een email ontvangen met zijn of haar persoonlijke inlogcode en verder uitleg.

Heb je geen mail ontvangen?  Geef dit dan aan bij een van de bestuursleden of mail naar