Pietentraining

Afgelopen woensdag werd er tijdens de F-training opeens keihard op de deuren gebonsd. We hadden natuurlijk gelijk door dat het de pieten waren, want we hadden al een brief van ze gehad dat ze mee zouden komen trainen. Ze waren alleen wat te laat en dan is de deur altijd op slot. En pieten gebruiken nu eenmaal geen bel.

Met z’n allen renden we naar de deur om hem open te doen. Helaas viel Danique daarbij heel hard. De Pieten kwamen mee naar de zaal. Daar zagen we dat ze helemaal geen handbalschoenen aan hadden. Dat probleem moest eerst worden opgelost, want met gewone schoenen mag je de zaal niet in en je mag er niet mee handballen. Gelukkig vonden we in het materialenhok nog twee paar schoenen die de pieten aan konden. Daarna konden we weer verder met de training. Het was wel heel duidelijk dat de pieten nog veel moeten leren!

Jinthe heeft een stukje geschreven over de training:

“we hadden  pietentraining.  de pieten  kwamen langs en ze waren nogal dom ze wisten namelijk niks. we deden eerst de ballenbak .we deden eerst de pieten er in. die waren nogal sloom. daarna pakten we de hoepels. we gingen er in dribbelen. en het was weer helemaal niks. de pieten deden het helemaal fout. ze begrepen er niets van. daarna  zei ruth partijtje? toen deden we een partijtje. toen ging het helemaal mis. we leerden de pieten dingen. toen pakten we de zak en kregen we de cadeautjes en pepernoten. en toen was de training  voorbij. liefs jinthe  lois sabrine  yasmine  noëlla  danique  younes  danée  tessa  antonia  jay  nikki”

pietentraining