DS2: Op het nippertje gewonnen

Vandaag speelden we tegen Conventus. We wisten dat we een goede kans maakten want de laatste wedstrijd op het veld hadden we van ze gewonnen. Omdat Ruth (samen met Marian) een weekendje op de Veluwe was, keepte Nicole van DS1 de eerste helft (dankjewel). Rosanne schijnt in haar jeugd gekeept te hebben en durfde het zoveel jaar later aan om de tweede helft te keepen. Ze had zelfs meegedaan met de keeperstraining afgelopen week.

Het was een wedstrijd met weinig doelpunten en het duurde ook even tot de eerste goal werd gescoord. Door ons! De hele eerste helft bleven we op voorsprong en de ruststand was 5-3. Intussen was ook Yentl aangeschoven op de bank en zij kwam de tweede helft in het veld (ook bedankt). Scoren ging bij ons moeizaam, terwijl Conventus het iets makkelijker lukte en zelfs op twee doelpunten voorsprong kwam. We gingen het niet laten gebeuren dat we zouden verliezen en tegen het einde van de wedstrijd vlogen we ballen weer in het doel van de tegenstander. Deze eindspurt was voldoende om ons eerst langszij en vervolgens voorbij Conventus te brengen. Eindstand 10-9. Daarmee staan we op een mooie vierde plaats in de stand van onze poule.